Πολιτική 

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας κατέθεσαν 24 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με πρωτοβουλία του βουλευτή Δυτικής Αθήνας Παναγιώτη Κουρουμπλή και θέμα: «Ένταξη των εργαζόμενων στους Δήμους στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό».

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής απέστειλαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Μάρκου και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Πάνος Σκουρλέτης ζητώντας του να καλέσει τον κ. Χ. Αθανασίου να δώσει εξηγήσεις για την ανήκουστη αναφορά του προχθές στη Βουλή.

Χρειάστηκε τρεις ολόκληρες εβδομάδες για να παραδεχτεί η κυβέρνηση ότι το ραβασάκι της λογοκρισίας στην ΕΡΤ δεν ήταν ούτε πλαστό, ούτε προβοκάτσια, ούτε και κακόβουλη ενέργεια, όπως υποστήριζε μέχρι τώρα.

Lockdown μέσα στο lockdown. Αυτό είναι το μόνο κυβερνητικό σχέδιο. Περιοριστικά μέτρα χωρίς την απαραίτητη οικονομική στήριξη όσων πλήττονται. Η κυβέρνηση αρνείται να ακούσει τη φωνή των ανθρώπων της πρώτης γραμμής που συνεχώς φωνάζουν για συνταγογράφηση των τεστ, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, μέτρα προστασίας σε ΜΜΜ και χώρους εργασίας. Η...

Τροπολογία στο σχέδιο νόμου «Εκσυγχρονισμός, απλοποίηση και αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων, ειδικότερες ρυθμίσεις προμηθειών στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και άλλες διατάξεις για την ανάπτυξη και τις υποδομές» κατέθεσε ο Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης,...

#Μένουμε_Όρθιοι