Πολιτική 

Οι δύο βουλευτές, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Τον περασμένο Μάιο ανέβασαν για πρώτη φορά κοινή τους φωτογραφία στα social media, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε ξεκινώντας από το μηδέν ως παιδί μεταναστών και ζώντας σε ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια να αγγίξει την κορυφή του κόσμου μόλις στα 26 του χρόνια. Με πολύ κόπο, δουλειά και στερήσεις έφτασε σήμερα να αποθεώνεται από όλον τον πλανήτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Η βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και Αναπλ. Τομεάρχης Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού και Εξωτερικού Εμπορίου κ. Θεοδώρα Τζάκρη πραγματοποίησε συνάντηση την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, κατόπιν πρωτοβουλίας της, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Κώστα Βλάση, αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού.

Ως μέλος της Επιτροπής αγροτικής ανάπτυξης της ΚΕΔΕ, ο Στάθης Καστερίδης, συμμετείχε στην διαδικτυακή συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, με θέμα την επιδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης στην αναδιάρθρωση των δέντρων και τις εξελίξεις για τη νέα ΚΑΠ περιόδου 2021-2027.

Η διατήρηση και η ενίσχυση των Νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών είναι αδιαπραγμάτευτη ως όρος ύπαρξης και επιβίωσης των κατοίκων της Πέλλας και κάθε ιδέα συνενώσεων, συναιρέσεων και κατάργησης του ενός ή του άλλου Νοσοκομείου είναι απολύτως παράλογη

#Μένουμε_Όρθιοι