Πολιτική 

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κ. Θεοδώρα Τζάκρη, απαντώντας σε δημοσιεύματα ότι δήθεν εκλήθη σε απολογία για τη χθεσινή της συνέντευξη, τόνισε ότι ουδέποτε εκλήθη, ουδέποτε παρέστη και ουδέποτε της ζητήθηκε να παραστεί σε απολογία έναντι οποιουδήποτε κομματικού οργάνου. Με δική της πρωτοβουλία προέβη σε διευκρινιστική...

Όλη η Ελλάδα αντιλαμβάνεται την ανάγκη της ΝΔ στρέψει τη δημόσια συζήτηση σε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει σε όλα ανεξαιρέτως τα κρίσιμα θέματα που διαχειρίζεται.

Κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τον Αύγουστου του 2019, είχε δηλώσει πως απόλυτη προτεραιότητά του ήταν η βελτίωση των υπηρεσιών των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Μέτρα τώρα για τα εργασιακά δικαιώματα και την προστασία της δημόσιας υγείας σε φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Γερμανίας-Ελλάδας του Γερμανικού Κοινοβουλίου, βουλευτή του Die Linke και πρώην πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Dr. Gregor Gysi.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με ταχύτατα λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός κατά το καταστροφικό πέρασμα του Ιανού από την Καρδίτσα, σύμφωνα με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, ο οποίος για να στηρίξει το επιχείρημα αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο πρωθυπουργός βρέθηκε εκεί τη δεύτερη εργάσιμη ημέρα μετά την καταστροφή!

Με έκπληξη ακούσαμε χθες τον κ. Μπακογιάννη να ομολογεί με αφοπλιστική άνεση πως ο μεγάλος περίπατος στην καρδιά της Αθήνας ήταν ένα πείραμα, που «βγήκε και δεν βγήκε», καλώντας τους πολίτες της πόλης να «ξεχάσουν την οδό Πανεπιστημίου» όπως την ήξεραν.

Κατά τη χθεσινή συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την κύρωση των ναυτιλιακών συμβάσεων με την Ρωσία και το Ισραήλ, τοποθετήθηκε ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στον "Μεγάλο Περίπατο" σημειώνοντας πως "Βγήκε και δεν βγήκε", ενώ προανήγγειλε νέα έργα, μεγάλης κλίμακας. "Πάμε για κάτι καινούργιο".

#Μένουμε_Όρθιοι