Πολιτική 

παντελής απουσία της κυβέρνησης αφήνει απροστάτευτους τους πολίτες απέναντι στην ακρίβεια - Αντί για μέτρα δημόσιας υγείας λαμβάνει μόνο μέτρα περιορισμού"

Οι σημερινές επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα καταδεικνύουν οργανωμένο σχέδιο πρόκλησης καθώς πλησιάζουμε τη συμπλήρωση ενός έτους από την καταδίκη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να «τσουβαλιάσει» τις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις με την επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης.

Τον πλήρη έλεγχο του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και τη μετατροπή του σε μηχανισμό προπαγάνδας επιχειρεί η κυβέρνηση την ίδια ώρα που μεθοδεύει και το βόλεμα των δικών της παιδιών στο Πρακτορείο. Μοναδικό εμπόδιο για να γίνει αυτό ήταν το καταστατικό, το οποίο η κυβέρνηση μεθοδεύει να αλλάξει έτσι ώστε να περιλαμβάνει ό,τι επιθυμεί...

Η φάση που η κυβέρνηση Μητσοτάκη γίνεται περισσότερο επικίνδυνη είναι εκείνη που καταλαβαίνει ότι ο χρόνος της τελειώνει. Σε αυτήν την φάση βρίσκεται το φετινό φθινόπωρο. Οι πυρκαγιές, η αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας και το φιάσκο του ανασχηματισμού έσκισαν το πέπλο της επικοινωνιακής προστασίας που απολαμβάνει από κυρίαρχα ΜΜΕ. H εικόνα του...

Μια πλήρη απάντηση δίνει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στον νέο υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη ο οποίος αντέδρασε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δηλώνει δικαιωμένο με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα μονοκλωνικά αντισώματα ως θεραπεία αντιμετώπισης του κορονοϊού.

#Μένουμε_Όρθιοι