Εργασιακά 


Σημεία ομιλίας της Έφης Αχτσιόγλου, βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., στη διαδικτυακή συζήτηση της "διαΝΕΟσις" με θέμα «Ασφαλιστικό και δημογραφικό: Οι προκλήσεις του μέλλοντος»

Κοινή δήλωση του Τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Μάριου Κάτση, και της Αν. Τομεάρχη Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αναστασίας Γκαρά, σχετικά με την επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων στα κανάλια μετά την ψήφιση του νόμου Πέτσα - Λιβάνιου από την κυβέρνηση της ΝΔ

Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, στην εφημερίδα «Η Γνώμη» της Πάτρας(Φώτης Καλύβας)

Δήλωση του Νεκτάριου Σαντορινιού, Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ενόψει της αυριανής 48ωρης απεργίας των ναυτεργατικών Σωματείων

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν 61 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία,με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο., Αλέξη Χαρίτση, του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη και των βουλευτών Βαγγέλη Αποστόλου, Σωκράτη Βαρδάκη και Χάρη Μαμουλάκη για τις προωθούμενες αλλαγές για τις λαϊκές αγορές.

Οι πρόσφατες καταγγελίες για απόκρυψη κρουσμάτων κορωνοϊού, από επιχειρήσεις στον κλάδο των ταχυμεταφορών, προκειμένου αυτές να μην κλείσουν όσο θα εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, περιγράφουν μια αδιανόητη κατάσταση, η οποία εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για εργαζόμενους και συναλλασσόμενους. Η υποχρεωτική εργασία ακόμα και αυτές...

Η επιστολή κόλαφος του ΑΣΕΠ για το «μαγείρεμα» των αποτελεσμάτων των διαγωνισμών προσλήψεων στις αστικές συγκοινωνίες, τα λέει όλα.

Συνέντευξη του βουλευτή Μεσσηνίας καιτομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεωντης ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ,ΑλέξηΧαρίτση, στον ρ/στ «Θέμαradio104.6fm» (Μπάμπης Κούτρας - Νίκος Φελέκης)

#Για_ψυκτικός_καλός_είσαι