Άδωνις Γεωργιάδης: Από πολέμιος της χρήσης μάσκας σε υπέρμαχος… για την υγεία μας φυσικά! [VIDEO]

2020-08-03

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "ON line" με τους Γιώργο Ευγενίδη και Έλενα Παπαδημητρίου, φορώντας μάσκα για τον κορονοϊό. Ένα θέαμα ιδιαίτερα παράδοξο αν αναλογιστεί κανείς αφενός ότι η συνέντευξη του Υπουργού Ανάπτυξης γινόταν μέσω Skype, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τους παρουσιαστές ή κάποιον κάμεραμαν, ώστε η χρήση της μάσκας να είναι απαραίτητη λόγω του συνωστισμού, και αφετέρου, ότι ο κ. Γεωργιάδης στο παρελθόν, κάθε άλλο παρά τηρούσε αυστηρά τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό!

Στη συνέντευξή του, μίλησε μεταξύ άλλων για το κρίσιμο σημείο στο οποίο βρίσκεται η χώρα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού και πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τιναχτούν όλα στον αέρα, λόγω... της ανευθυνότητας των πολιτών! Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, μας παροτρύνει θερμά να φοράμε ΟΛΟΙ μάσκες, ώστε να προστατεύσουμε τη δική μας υγεία αλλά και την υγεία των γύρω μας...

Μόνο που τον περασμένο Μάρτιο, ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Vergina tv, μας έλεγε τα ακριβώς αντίθετα! Όπως δήλωνε μάλιστα χαρακτηριστικά "ΔΕΝ πρέπει να αγοράζουμε μάσκες, οι μάσκες είναι μόνο για τους ασθενείς που κάνουν κάποιες μικρές μετακινήσεις και δεν θέλουν να κολλήσουν τους άλλους συμπολίτες τους. Εμείς οι υπόλοιποι, όχι μόνο δεν χρειάζεται, ΔΕΝ πρέπει να φοράμε, μας κάνουν κακό δηλαδή οι μάσκες"!

Ακόμη μια περίπτωση που ο Άδωνις Γεωργιάδης επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ, αυτό το οποίο μετά από τόσα χρόνια έχει αναγάγει σε πραγματική τέχνη. Αυτό της... κωλοτούμπας!

Αναδημοσίευση απο τον Πολύγραφο.