Άδωνις και Μπογδάνος ζητούν συγγνώμη απ’ τον Κουρτάκη και απόδοση ευθυνών για τη μη άρση ασυλίας του Πολάκη!

2020-09-11

Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία μετά την καταψήφιση της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη παρά το γεγονός ότι η θέση του κόμματος στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη.

Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση άρσης ασυλίας αφορούσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, από τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη. Επί 165 παρόντων βουλευτών, 80 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της αίτησης άρσης ασυλίας, 84 κατά και ένας δήλωσε «παρών».

Ήδη οι πρώτοι βουλευτές με δηλώσεις τους ζητούν συγγνώμη από τον εκδότη αλλά και απόδοση ευθυνών. Πρώτος και... καλύτερος ποιος άλλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες.

Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε.

Δεν θα επαναληφθεί».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του εκδότη με την οποία έκανε γνωστό ότι μετά την ψηφοφορία στη Βουλή κατέθεσε και νέα μήνυση και αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη δύνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία στη ΝΔ να την υπερψηφίσει!

Μήπως όμως μια απλή δημόσια συγγνώμη του Υπουργού Αναπτυξης στον εκδότη που στηρίζει, δεν αρκεί και πρέπει να γίνουν και μερικές διαγραφές σε όσους δεν ψήφισαν; (Πηγή: avgi.gr)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κατηφορος δεν έχει τέλος - Στα οικογενειακά τους ας τα βρουν μόνοι τους

Πηγές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σχολίασαν έντονα το γεγονός: «Δε φτάνει ο κοινοβουλευτικος διασυρμός της ΝΔ με τους μισούς και πλέον βουλευτες της να "καταψηφίζουν" την κομματική γραμμή για άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, τώρα υπουργος της κυβερνησης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητάει συγγνώμη από εκδότη γιατί δεν μαντρωθήκαν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος όπως ζήτησε ο εκδότης», είπαν οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για να καταλήξουν: «Ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Περαστικά τους, στα οικογενειακά τους ας τα βρουν μόνοι τους».

Με πληροφορίες από left.gr.

https://www.opoligrafos.gr/politics/adonis-mpogdanos-syggnomi-koyrtaki/