Αλέξης Τσίπρας : Η Φώφη Γεννηματά θα κερδίσει και αυτή τη μάχη

2021-10-12

Ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά και μετέφερε τις ειλικρινείς ευχές του για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση.

 Μήνυμα για ταχεία ανάρρωση έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη Φώφη Γεννηματά, μετά την ανακοίνωση για τη νέα περιπέτεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

«Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της» δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Ευχόμαστε από την καρδιά μας ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη στην κυρία Φώφη Γεννηματά στον αγώνα που δίνει» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ευχήθηκε «από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη».

«Απ' όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά. Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!» ανέφερε από την πλευρά του ο Γιάνης Βαρουφάκης

Πηγή: Εφημερίδα Αυγή