ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

2021-12-12

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ
Μετά την τιμωρητική, κατά αποκλειστικότητα, αναστολή εργασίας στους μη εμβολιασμένους υγειονομικούς, χιλιάδες κενά δημιουργήθηκαν και το ανοχύρωτο ΕΣΥ οδηγεί σε άνιση μάχη κάθε μέρα ασθενείς και προσωπικό κι όσοι έμειναν στα δημόσια νοσοκομεία προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν.
Οι ήρωες με τις λευκές μπλούζες εκδιώχτηκαν σαν να ήταν οι μόνοι φταίχτες.
Κλείνουν οι ΜΕΘ και οι περισσότεροι διασωληνωμένοι βρίσκονται εκτός μονάδων.
Οι συνάνθρωποί μας όμως, αυτοί που χειροκροτούσαμε στα πρώτα κύματα του covid 19, ήταν οι μοναδικοί εργαζόμενοι που εκδικητικά από την κυβέρνηση σήμερα, μετά από τόσους μήνες αναστολής αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης μαζί με τις οικογένειές τους.
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με τις Οργανώσεις Μελών του νομού αποφάσισε να στηρίξει όσους έχουν πραγματική ανάγκη με ότι χρειάζεται το τραπέζι των γιορτών.
Συγκεντρώνουμε λοιπόν μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου τρόφιμα μακράς διάρκειας για κάθε σπιτικό.
Ενδεικτικά τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:
ΟΣΠΡΙΑ - ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ΖΑΧΑΡΗ - ΑΛΕΥΡΙ - ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ - ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ - ΜΕΛΙ - ΜΕΡΕΝΤΑ - ΜΠΙΣΚΟΤΑ - ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ - ΓΛΥΚΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.
Συγκέντρωση στα κατά τόπους γραφεία των οργανώσεων κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τους υπεύθυνους. Μπορούμε να φτιάξουμε τις γιορτές λίγο πιο όμορφες προσφέροντας σε αυτούς που προσέφεραν σε εμάς τόσους μήνες από την αρχή την πανδημίας.
Οργάνωση Έδεσσας: Άννα 6972609938 και Τάσος 6970624508
Οργάνωση Γιαννιτσών: Μαργαρίτα 6975921577
Οργάνωση Αριδαίας: Τέλης 6953004072
Οργάνωση Σκύδρας: Δημήτρης 6973323615
Οργάνωση Κρύας Βρύσης: Τάκης 6944429555

Ελάτε να αποδείξουμε πως σε αυτόν τον αγώνα υγείας, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή. Ακόμη και μια συσκευασία τροφίμων είναι σημαντική και αναγκαία. 

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου λέμε ναι στον συνάνθρωπο............

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕΛΛΑΣ