Ανέβηκε η μυωπία του Άδωνη: Δεν είδε ΚΑΜΙΑ πορεία διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Πομπέο! [VIDEO]

2020-09-30

Ο πολυάσχολος Άδωνις Γεωργιάδης, δεν άφησε ούτε αυτή την ημέρα να πάει χαμένη και εμφανίστηκε στην εκπομπή του "ΣΚΑΪ" σήμερα, όπου μεταξύ άλλων σχολίασε και την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στην Ελλάδα, τη φιλοξενία του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένειά του στο σπίτι τους στα Χανιά και τη διευρυμένη συνάντηση που είχαν στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα, όπου ο Αμερικανός Υπουργός ανακοίνωσε τον μόνιμο ελλιμενισμό του πολεμικού πλοίου USS Hershel «Woody» Williams.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, την πολυσυζητημένη επίσκεψη του Μάικ Πομπέο και τις δηλώσεις του στη Σούδα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε με κυνισμό ότι είναι μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα, καθώς "δεν άνοιξε μύτη" και δεν πραγματοποιήθηκε καμία πορεία διαμαρτυρίας, σημειώνοντας ότι ο αντιαμερικανισμός έχει πεθάνει, πράγμα που είναι αδιανόητο και φυσικά, μια ακόμη επιτυχία που μπορεί να βάλει στη φαρέτρα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φαίνεται, όμως, πως είτε ο κ. Γεωργιάδης δεν παρακολουθεί και τόσο στενά τι συμβαίνει στη χώρα μας (ή παρακολουθεί μόνο τα γνωστά και καλοπληρωμένα ΜΜΕ που είναι πάντα στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας και... άρα πάντα "αμερόληπτα") είτε χρειάζεται σύντομα να επισκεφθεί έναν οφθαλμίατρο για να ελέγξει αν έχει ανέβει η μυωπία του, καθώς πορείες διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ελλάδας στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, για την άφιξη του Μάικ Πομπέο, την αναβάθμιση της Βάσης Σούδας και την εμπλοκή της Ελλάδας στα επικίνδυνα παιχνίδια στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Μάλλον ο Άδωνις Γεωργιάδης απλώς προσποιείται ότι δεν βλέπει οτιδήποτε δεν συμφέρει τον ίδιο, την παράταξή του και το άριστο αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη...

https://www.opoligrafos.gr/politics/adonis-den-eide-kamia-poreia-diamartyrias-gia-tin-episkepsi-pompeo/