Απίστευτη παραδοχή Άδωνη: Δώσαμε δωρεάν μάσκες στα σχολεία… γιατί μας έκανε φασαρία ο ΣΥΡΙΖΑ! [VIDEO].

2020-09-18

Σε μια κυνική παραδοχή για το πώς η κυβερνηση οδηγήθηκε στο φιάσκο με τις ακατάλληλες μάσκες που παρέδωσε στους μαθητές προχώρησε ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Όπως υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο Βlue Sky, η κυβέρνηση βιάστηκε να καλύψει τη... φασαρία από τον ΣΥΡΙΖΑ για δωρεάν μάσκες στα σχολεία και γι' αυτό έγιναν λάθη! Φαίνεται όμως ότι ο κύριος Γεωργιάδης στην προσπάθειά του να αποποιηθεί τις ευθύνες για τις μάσκες-κουκούλες, ακολουθώντας την πάγεια τακτική της Νέας Δημοκρατίας, πετώντας το μπαλάκι στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάλαβε ότι παραδέχτηκε ότι αν η αντιπολίτευση δεν ασκούσε πιέσεις, η κυβέρνηση δεν θα έκανε απολύτως τίποτα για να βοηθήσει μαθητές και εκπαιδευτικούς να πρτομηθευτούν τις, υποχρεωτικές πλέον, μάσκες και να σηκώσουν το υψηλό τους κόστος!

«Το κράτος αποφάσισε να καλύψει μία φασαρία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δωρεάν μάσκες και αυτό έγινε γρήγορα και ό,τι γίνεται γρήγορα μπορεί να έχει και λάθη» ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ δώσατε τις μάσκες; Γιατί φωνασκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ικανοποίησε ένα αίτημα έγινε βιαστικά και έγινε λάθος. Τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε; Έδωσαν λάθος προδιαγραφές από την Επιτροπή Υγείας. Να τους δείρουμε;» απάντησε.

Στην εύλογη ερώτηση, αν οι λοιμωξιολόγοι είναι αυτοί που έδωσαν τις προδιαγραφές, απάντησε ότι ευθύνεται η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.

Με πληροφορίες από avgi.gr.

https://www.opoligrafos.gr/politics/apisteyti-paradochi-adoni/