Αποκαλύψεις Πολάκη και ευθύνες στα «βοθροκάναλα» που θέλουν «να καλύψουν την αποτυχία του Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες»

2020-07-20

Μια σειρά από συνειρμούς και αποκαλύψεις κάνει στην ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τη στάση των τηλεοπτικών σταθμών και πολλών site που αναφέρονται στο Μάτι για να καλύψουν - όπως σημειώνει- την αποτυχία του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

Παράλληλα αναφέρεται στις φωτιές στα Κύθηρα και τη Μάνη αλλά και στις σχέσεις με τη γαλάζια παράταξη.

Γράφει ο Παύλος Πολάκης:

ΠΡΟΣ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΙΤ που ξανά λυσσάξαν με το ΜΑΤΙ για να καλύψουν την αποτυχία του Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες!!!

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!!

Να ποιο είναι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!!

Οι αρμοί της εξουσίας ή ποιος κυβερνούσε την χώρα το 2015-2019!! Ο Βασίλειος Καπέλιος, ο οποίος ΦΕΡΕΤΑΙ στην συνομιλία του Ματθαιόπουλου με τον πραγματογνώμονα να "έκαψε" τα Κύθηρα και την Μάνη για να βλάψει τον τότε Υπαρχηγό της Π.Υ, εξελέγη με τον συνδυασμό του Παν. Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ορίσθηκε ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Διοίκησης & Οικονομίας Πελοποννήσου!! Γι' αυτό ενώ στην αρχή όλα τα βοθροκάναλα-site ζητούσαν να διερευνηθεί η υπόθεση, τώρα ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ!!

(Σχόλιο προς Συριζαίους: πόσο «καλοπροαίρετοι» ήμασταν!! Ο Αρχηγός της Αστυνομίας στο Μάτι Υφυπουργός του Κούλη, ο Αρχηγός της Π.Υ στις φωτιές που έκαψαν Κύθηρα & Μάνη Αντιπεριφερειάρχης της ΝΔ, οι Υπουργοί και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι εκείνης της περιόδου ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΝ - ενδεχομένως δε και παρακολουθούνταν - παράνομα από παρακρατικό ή άλλον μηχανισμό!! Με εντολή και για λογαριασμών ποίων??

Προς όφελος ποίων, το βλέπουμε ξεκάθαρα σήμερα! Δεν χρειάζεται ερώτημα....)

Αναδημοσίευση απο το documento.gr