Αριστερή Κίνηση Πέλλας: "Μένουμε ενεργοί"

2020-05-04

Προβλήματα του δήμου Πέλλας που έχουν σχέση με την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών, αναδεικνύει με επιστολή της η Αριστερή Κίνηση Πέλλας:

«Κάνοντας μία βόλτα στη πόλη των Γιαννιτσών τις λίγες ώρες που μπορούμε εν μέσω της μεσαιωνικής καραντίνας του χρυσοδιαφημισμένου ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, διαπιστώνει κανείς ότι καμία γειτονιά της πόλης μας δεν προσφέρει δυνατότητες ευχαρίστησης στους κατοίκους της πόλης μας.

Χώροι που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο π.χ. πρώην παιδική χαρά στη γωνία Καψαμπέλη & Αικ. Βαρελά, πάρκα που δεν τελείωσαν ποτέ π.χ. πάρκο πίσω από τον Ο.Τ.Ε., πάρκο Αγίου Γεωργίου και φυσικά ο απέραντος χώρος του Φιλίππειου που παραμένει σε πλήρη εγκατάλειψη εδώ και δεκαετίες παρά όλα τα έσοδα που φέρνει στο δήμο.

Παρόμοια εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζουν και άλλοι εξοχικοί χώροι σε χέρια του δήμου μας π.χ. το πάρκο της Κρύας Βρύσης, τα Κυκλάμινα, το ποτάμι της Αραβησσού & το πάρκο Μελισσίου αλλά και μικρότεροι χώροι σε άλλα χέρια.

Ήρθε ο καιρός, μετά από δύο τετραετίες "οικονομικού νοικοκυρέματος", να ανοίξει ο δήμος Πέλλας το κουμπαρά του και να προχωρήσει σε έργα σύγχρονης ανάπλασης σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό με παιδικές χαρές, ανοιχτά γυμναστήρια, ποδηλατόδρομους και πολλές άλλες σύγχρονες καθημερινές παροχές αναψυχής που θα κάνουν τις γειτονιές μας λειτουργικές και ευχάριστες.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ».


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΛΛΑΣ