Χρυσοχοΐδης: Ψέματα, ακραία καταστολή και παραμύθια για 150 μολότοφ στο Εφετείο! [VIDEO]

2020-10-12

Στη Δίκη της Χρυσής Αυγής , συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου έξω από το Εφετείο για να στηρίξει τα θύματα της εγκληματικής οργάνωσης. Στο άκουσμα της απόφασης πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, οι πολίτες πανηγύρισαν, όμως, δεν πρόλαβαν να χαρούν, γιατί αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση αντλιών νερού υπό πίεση, στους τουλάχιστον 20.000 συγκεντρωμένους.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όμως, αιτιολόγησε τη βίαιη διάλυση της συγκέντρωσης, αναφέροντας ότι "είδε" να πετούν 150 μολότοφ, πράγμα που οδήγησε τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση βίας! Φυσικά, δεν είναι η πρώτη και μοναδική φορά που ο Χρυσοχοΐδης ψεύεται και βλέπει πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Παλαιότερα άλλωστε έλεγε για την υπόθεση της εισβολής αστυνομικών στην οικία Ινδαρέ, πως ο ίδιος ο Ινδαρές προσπάθησε να πάρει το όπλο των αστυνομικών. Σε βίαιες συλλήψεις και επιθέσεις κατά πολιτών από τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια, δεν βλέπει πάλι αστυνομική βία!

Και όχι μόνο αυτά, καθώς έλεγε ότι θα διερευνούσε και την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του Βασίλη Μάγγου στον Βόλο από αστυνομικούς και αιτιολογούσε επιθέσεις από ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ, στο Σύνταγμα, στη Χίο και τη Λέσβο! Ψέματα, ακραία καταστολή και παραμύθια φαίνεται πως είναι το μότο του κ. Χρυσοχοΐδη...