Δελτίο Τύπου της Θ. Τζάκρη (2020-08-06) - Δήλωση Θεοδώρας Τζάκρη για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας

2020-08-06

Θεοδώρα Τζάκρη: «Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένη για ένα έργο που το κατοχύρωσα, το ωρίμασα και το παρέδωσα έτοιμο προς υπογραφή»

Επόμενος στόχος της βουλευτή είναι η άμεση έναρξη της ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών

Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών με την οποία εντάχθηκε στο ΣΔΙΤ Κεντρικής Μακεδονίας η ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας και ορίστηκε η Γενική Γραμματεία Υποδομών ως αναθέτουσα και προϊσταμένη αρχή του έργου και την επικείμενη έναρξη της ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας, η βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε τα εξής:

«Ένας πολύχρονος αγώνας για την ανάδειξη και ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος της ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας δικαιώθηκε μετά την απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, η υπογραφή της οποίας απόφασης ήταν το τελευταίο και τυπικό βήμα για να περάσουμε σε μια νέα εποχή νομικού και κοινωνικού πολιτισμού στην Πέλλα.

Είναι φυσικό, εφόσον ξεκίνησα ταυτόχρονα την προσπάθεια και για την ανέγερση νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά, να εστιάσω απολύτως πλέον την προσοχή μου στην επίτευξη και του δεύτερου στόχου που είναι η ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών.

Στη δική μου πολιτική συνείδηση όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας: η ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη ολόκληρης της Πέλλας, πέρα και μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες. Έχουμε χρέος όλοι, μετά τη δικαίωση αυτού του αγώνα, να ενώσουμε δυνάμεις ώστε σύντομα τα Γιαννιτσά να αποκτήσουν τις δικαστικές υποδομές που αξίζουν».-

Θεοδώρα Τζάκρη

Βουλευτής Πέλλας - ΣΥΡΙΖΑ