Δεν έχει... σταματημό ο Μπογδάνος, επίθεση και κατά Μπογιόπουλου: «Ήρθε και η δική σου ώρα»!

2020-07-19

Μετά τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου, o Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιτέθηκε αυτή τη φορά κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου απαντώντας σε σχόλιο που προηγουμένως είχε κάνει προς το πρόσωπό του.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Κ. Μπογδάνος απείλησε τον δημοσιογράφο γράφοντας ότι «σου την χαρίζω χρόνια» και ότι «ήρθε και η δική σου ώρα», συνοδεύοντάς τα από ένα αντικομμουνιστικό και αλλοπρόσαλλο παραλήρημα περί ΕΣΣΔ και «κομισάριων».

Αφορμή για τις απειλές που εκτόξευσε ο βουλευτής της ΝΔ, ήταν η ακόλουθη ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου στο twitter:

«Ακούω για "φασίστα". Για "ρουφιάνο". Για "γλίτσα". Για "γελοίο". Για "προιόν και σύμβολο της παρακμής". Ολα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση...»

Για την ανάρτηση αυτή, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέστρεψε στο twitter στις 2 τα ξημερώματα, για να εκτοξεύσει απειλές κατά του δημοσιογράφου με τον παρακάτω τρόπο:

«Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μού´χεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος».

Ακολούθησε η δήλωση του Νίκου Μπογιόπουλου:

«Πληροφορήθηκα ότι ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΙ ως φορέας "παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων" με παρακολουθεί χρόνια και μαζεύει υλικό της δημοσιογραφικής δουλειάς μου. Προφανώς δεν του χρησίμευσε σε τίποτα.

Οσον αφορά τις απειλές, αφού υπογραμμίσω και από εδώ όσα επισημαίνω στο άρθρο μου, ότι δηλαδή "Το θέμα δεν είναι ο Μπογδάνος, το θέμα είναι η ΝΔ", περιορίζομαι προς το παρόν να σημειώσω: Μπογδάνε, αφού μας ομολόγησες δημόσια ότι στον "φασίστα", στον "ρουφιάνο", στον "γλίτσα", στον "γελοίο", στο "προϊόν και σύμβολο της παρακμής", στον "για λύπηση" της ανάρτησής μου, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, περιττό να σου πω - τώρα που "ήρθε η ώρα μου" - πόσο... σκιάχτηκα.

- Νίκος Μπογιόπουλος»

Αναδημοσίευση απο το Documento.gr