Εκτός ελέγχου η παράνοια του Άδωνη! Κατηγόρησε τον Τζανακόπουλο για… ρατσισμό! [VIDEO]

2020-07-29

Σχεδόν τίποτα δεν έχει μείνει πια από τη ΝΔ που να μας εκπλήσσει, αλλά να ακούμε τον Άδωνη Γεωργιάδη να κατηγορεί άλλους για ρατσισμό, είναι αστείο και συνάμα ανησυχητικό για το κατά πόσον ο υπ. Ανάπτυξης, αντιπρόεδρος της ΝΔ και έμπιστος του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Μιλώντας χθες στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης είχε (μόνος του) μια έντονη αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, μετά από σχόλιο του τελευταίου σχετικά με τους ψηφοφόρους του και το γεγονός ότι τους αρέσουν οι εξυπνάδες. Δεν ήθελε και πολύ ο Άδωνις για να "φορτώσει" και να ξεσπάσει σε ένα αλλοπρόσαλλο παραλήρημα, από αυτά τα γνωστά στα οποία τόσα χρόνια μας έχει κακομάθει. Άλλωστε και σήμερα τον είδαμε πάλι να ξεσπαθώνει στον αέρα εκπομπής κατά δημοσιογράφου που τόλμησε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε πολεμικό αεροσκάφος για να μεταβεί από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο.

Για το σκληρό (;) σχόλιο του κ. Τζανακόπουλου, ο Άδωνις τον χαρακτήρισε ρατσιστή (!), γιατί ξεχώρισε τους λατρεμένους ψηφοφόρους του που του έδωσαν ξανά την πολυπόθητη καρέκλα, σε ικανούς και ανίκανους (!), πράγμα το οποίο φυσικά ο ίδιος ουδέποτε έκανε... Εκτός βέβαια από τις πολλαπλές φορές που ξεχώρισε τους ανθρώπους! Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε τις δηλώσεις του ότι όλοι οι αλλοδαποί είναι ληστές, ότι οι πρόσφυγες είναι λαθρομετανάστες και πρέπει όσοι είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων (όχι φυσικά ο ίδιος) να τους μαζέψουν στην περιοχή που μένουν και πως φοβάται ότι στο μέλλον θα έχουμε πρωθυπουργό Αλβανικής καταγωγής ή ότι θα δουλεύουμε σε επιχειρήσεις όπου οι καπιταλιστές Αλβανοί, σαν άλλοι τύραννοι, θα μας πατούν το λαιμό αν δεν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, γιατί σημασία άλλωστε έχει ποια είναι η καταγωγή εκείνου που σου πατά τον λαιμό και όχι η πράξη αυτή καθαυτή... Με τι ευκολία εκτοξεύει τις λέξεις ρατσισμός και ρατσιστής ο Άδωνις σε μια μάταιη και θλιβερή προσπάθεια να αντικρούσει ανεπιτυχώς τα σχόλια των αντιπάλων του...

Αφήστε το κύριε Γεωργιάδη, κάποιοι από εμάς έχουμε καταλάβει πολύ καλά εδώ και χρόνια ποιος είστε εσείς!

Αναδημοσίευση απο τον Πολυγραφο.