Έπιασαν τόπο τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ από τη Λίστα Πέτσα! Διαφημίζουν εταιρείες της Μαρέβας και του Άδωνη! [VIDEO]

2020-09-09

Θέμα για την "αναπαράσταση" της μάχης των Θερμοπυλών από τη σχολή "Ελληνική Αγωγή" του υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη προέβαλε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων ο τηλεοπτικός σταθμός Star.

Αφορμή για το "δρώμενο" ήταν λέει η επέτειος των 2.500 ετών από τη μάχη και για αυτο μαζεύτηκαν "σπουδαστές" της σχολής και παίζανε με δόρατα, περικεφαλαίες και ασπίδες μιλώντας αρχαία Ελληνικά.

Την ίδια μέρα, όπως γράφει το documentonews.gr, η ΕΡΤ (που την ελέγχει πρακτικά το Μαξίμου και ο ίδιος o Κυριάκος Μητσοτάκης) μέσα από την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη «Ιστορίες Μόδας», η οποία στοιχίζει χιλιάδες ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους αν και έχει σχεδόν ανύπαρκτη τηλεθέαση, επέλεξε από τις τόσες εταιρείες ρούχων που υπάρχουν στην Ελλάδα να προβάλει αυτήν που ίδρυσε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, φιλοξενώντας την Δήμητρα Κολοτούρα, συνιδρύτρια της Zeus & Δione και κολλητή φίλη της κας Γκραμπόφσκι.

Αυτό συνέβη στο επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου (5-9-2020) με θέμα «Κληρονομιά και πρωτοπορία». Εκεί μπορεί να δει κάποιος την κυρία Κολοτούρα να μιλά για το «επιχειρηματικό θαύμα» της Zeus & Δione που ίδρυσε «μαζί με τη Μαρέβα».

Πηγή: thefaq.gr.

https://www.opoligrafos.gr/greece/epiasan-topo-ta-20-ekat-sta-mme/