Επικό τρολάρισμα στους φιλοκυβερνητικούς λογαριασμούς που επιχειρηματολογούσαν κατά των δωρεάν μασκών

2020-08-22

Εκτός...γραμμής βρέθηκαν οι φιλοκυβερνητικοί λογαριασμοί στο twitter που όλο το προηγούμενο διάστημα παπαγάλιζαν κατά της δωρεάν παροχής μασκών σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από το κράτος. Προφανώς δεν πρόκειται απλά για μια «αστοχία» από την πλευρά των συγκεκριμένων λογαριασμών. Αλλά για την ακραία αποτύπωση του μίσους που νιώθουν για κάθε παροχή από το κράτος.

Η σημερινή ανακοίνωση Θεοδωρικάκου -μετά από πιέσεις της κοινωνίας, της πραγματικότητας αλλά και της λογικής- για τη διανομή μασκών με έξοδα από τον κρατικό προϋπολογισμό, έχει προκαλέσει επικά τρολαρίσματα.

-Μπράβο στην κυβέρνηση που κατάλαβε πως το κράτος πρέπει να μοιράζει δωρεάν μάσκες στους μαθητές. Μπράβο της και που ξεφτίλισε τους υπαλλήλους της αφήνοντας τους να υπερασπίζονται το αντίθετο για να τους αδειάσει μετά. Win win κ όλοι ευχαριστημένοι. 

-Το είχαμε πει οτι η #μασκα έπρεπε να ειναι δωρεάν στα σχολεία . Επικό άδειασμα η σημερινη απόφαση Κουλη στα κομματοσκυλα ,σε Κεραμεως κ σε Σίλα που με γελοία επιχειρήματα είχαν παει να υπερασπιστούν την λάθος απόφαση . #σχολεια #Covid_19

-Ο Μητσοτάκης καταλαβαίνει μόνο από πολιτικό και επικοινωνιακό "ξύλο" στην κοινωνία και τα "σόσιαλ". Υποχώρησε για την δωρεάν #μάσκα στα #σχολεια. Συνεχίζουμε γερά: 1)δωρεάν τεστ στους εργαζόμενους των μεγάλων επιχειρήσεων 2) μέτρα προστασίας στα ΜΜΜ 3) δωρεάν το εμβόλιο για όλους.

-Τελικά αυτή η κωλοτούμπα της κυβερνητικής συμμορίας της ΝΔ με τις δωρεάν μάσκες στα σχολεία ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία να γράψει ο κρατικοδίαιτος @silaserafim αντικυβερνητικό τουίτ που θα την πέφτει στον Μωυσή. Για να δούμε πως θα το διαχειριστεί. #μασκα

-Τώρα αν πας στο τουι του Σίλα και του γράψεις "σβήνε", θα σου αρχίσει τα "εγώ δεν είμαι ΝΔ, ειμαι με τη λογική, τι με νοιάζει τι κάνει η κυβέρνηση" κι άλλα τέτοια που τον έχουν καθιερώσει ως μεγάλο κωμικό.

Αναδημοσίευση απο την ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ