ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 1ης ΜΑΗ 2022. Εργατικό Κέντρο Πέλλας 

2022-04-27

Όλοι την Κυριακή 1η Μάη 11.00πμ στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πέλλας στον ομαδικό τάφο στα Γιαννιτσά.

 -ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ!!!

-ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ !!!

-ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΑΤΑ ΜΑΣ!!!

Το Εργατικό κέντρο Πέλλας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους τους συνταξιούχους, όλους τους πολίτες της Πέλλας, στην 24ωρη Πανεργατική - Πανελλαδική Απεργία της 1 Μάη και την Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11.00πμ στον ομαδικό τάφο στα Γιαννιτσά ,

Η 1η Μάη εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης είναι και ημέρα αγώνα και απεργίας των εργαζομένων.

Την 1η Μάη, ενώνουμε τη φωνή της εργατικής τάξης στην Ελλάδα για την αποκατάσταση της ειρήνης, της δημοκρατίας, της κοινωνικής προόδου και της δικαιοσύνης στην Ουκρανία και σ΄ όλο τον κόσμο .

Απαιτούμε μεταξύ άλλων, μέτρα στήριξης των εργαζομένων στη χώρα μας. Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους ,κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών διατάξεων που οδηγούν στο στραγγαλισμό των συλλογικών και ατομικών εργατικών.

Όλοι την Κυριακή 1η Μάη 11.00πμ στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πέλλας, στον Ομαδικό τάφο, στα Γιαννιτσά.

Από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου