Εργαζόμενοι ΚΥ Αριδαίας: Ορισμένοι συμπολίτες μας αντί να δουν το δάσος είδαν μόνο το δέντρο

2020-07-01

Απάντηση δίνουν οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αριδαίας σε όσους σχολίασαν αρνητικά προηγούμενη αναφορά τους περί αποδεκατισμού ιατρικού προσωπικού του Κ.Υ. Αριδαίας. Συγκεκριμένα αναφέρουν: 
Σε συνέχεια του προηγούμενου δελτίο τύπου περί αποδεκατισμού ιατρικού προσωπικού του Κ.Υ. Αριδαίας, θα θέλαμε να επανέλθουμε ζητώντας συγνώμη από τους συναδέλφους όπου αναφέρθηκαν τα ονόματά τους, ως απόδειξη και ενίσχυση της αλήθειας, για τα προβλήματα που τους δημιούργησαν κάποιοι ασθενείς τους.
Αρκετοί εκ των συμπολιτών μας από το δελτίο τύπου της 26/6/20 αντί να δουν την ουσία και να ασχοληθούν με το πρόβλημα της υποστελέχωσης , επιτέθηκαν λεκτικά στους μετακινημένους συναδέλφους . Οι συμπολίτες μας αυτοί αντί να δουν το δάσος είδαν μόνο το δέντρο και μετέφεραν τις ευθύνες της μετακίνησης στα πιόνια της σκακιέρας και όχι στον σκακιστή που τα μετακινεί κάνοντας το παιχνίδι του.
Ο ρόλος του σωματείου μας είναι να ενώνει και να μάχεται για το καλό των μελών του και των υπηρεσιών που προσφέρουν. Μη βάλετε εναντίον των συναδέλφων, χρησιμοποιήστε την δύναμή σας και τα μέσα που διαθέτετε κατά αυτών που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση και ευθύνονται πλήρως για την μετακίνηση των ιατρών και τα άδεια ιατρεία.
Συγνώμη ακόμα μια φορά από τους συναδέλφους μας που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜ.ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Κ.Υ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ 
πηγή Karatzova.com