Φάκελος Εδεσσαίος Ποταμός : Διαπιστώσεις για όλους και όλα.....

2020-06-10

1) Αντιπλημμυρικό δεν είναι ... το βαφτίσαμε και το εντάξαμε
2) Περιβαλλοντικούς όρους θα έχει ... (Χωρίς Περιβαλλοντική Μελέτη)
3) Ρώτησα και το Δήμαρχο ΜΑΣ ... (Σήμερα ωστόσο ο Δήμος Έδεσσας ΜΑΣ που κατάλαβε την ζημιά λέει όχι, αλλά ο Δήμαρχος ΜΑΣ περιέργως εμμένει)
4) Ρώτησα τους φορείς ... την ΔΕΗ για να διακόπτει τα νερά (ο ΤΟΕΒ που είναι για την άρδευση των χωραφιών, ο τουρισμός που θα πληγεί που είναι;)
5) Δικό μου ζητούμενο ήταν να φέρω χρήματα ... Να κάνουμε έργα ... (για τα έργα, άσχετα αν γίνεται ζημία στην πόλη και το περιβάλλον της)
6) Το πρώτιστο ήταν να πάρουμε χρήματα ... (;)
7) Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τέτοια ποσά ... (;)

Ναί αυτή η "γλυκυτάτη" κυριούλα τα λέει όλα και ακούει στο όνομα κ.Αηδονά πρώην αντιπεριφερειάρχης Πέλλας μετά την αποπομπή του εκλεγμένου Θ.Θεοδωρίδη. Το λέμε διότι πιθανώς να μην την γνωρίζετε.

Φίλες και Φίλοι
Εδεσσαίοι και Εδεσσαίες
Δεν έχουμε καμία διάθεση πολιτικής αντιπαράθεσης όπως μας κατηγορούν τα μεγάλα μυαλά γεμάτα τσιμέντο. Για αυτό και είπαμε το έργο να γίνει ως αποκατάσταση και όχι με τσιμεντοποίηση μετατρέποντας το Εδεσσαίο ποταμό σε κανάλι - οχετό. Θέλουμε να παραμείνει υγιής ποταμός χωρίς να ρημαχτούν φύση και δέντρα. Όπως θα διαπιστώσετε στα βίντεο που θα αναρτούμε από εδώ και μπρος δεν γίνεται καμιά κουβέντα για τον βιασμό του περιβάλλοντος και την αλλαγή ταυτότητας φύλου στον Εδεσσαίο ποταμό. Καμία.
Μόνο το έργο για το έργο ... και τα λεφτά για τα λεφτά.

Τα συμπεράσματα δικά σας ...

Ευχαριστούμε τον λάτρη της φύσης της Έδεσσας και του Εδεσσαίου Ποταμού κ.Τάσο Σεραφείμ για την συνέντευξη της κ.Αηδονά.

Πηγή fb Εδεσσαίος Ποταμός