Φιέστα κοροϊδίας Μητσοτάκη στο Ελληνικό - Κατεδαφίσεις με κρατικά κονδύλια (Video - Photos)

2020-07-03

Πρωί πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού για να εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης των κτιρίων.

Σε μια περισσότερη συμβολική κίνηση παρά ουσιαστική και με εμφανή την ικανοποίηση για την καθυστερημένη επαλήθευση του χρησμού του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος μιλούσε περί «μπουλντόζων στο Ελληνικό» από το περασμένο καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός μίλησε για μια «συμβολική μέρα».

«Σήμερα γκρεμίζονται τα παλιά άχρηστα κτίρια του παλιού αεροδρομίου» και «ένα από τα μεγαλύτερα, ίσως το μεγαλύτερο έργο στη Μεσόγειο, θα δημιουργηθεί σε αυτόν τον -για 19 χρόνια εγκαταλελειμμένο- χώρο» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, έπρεπε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για να «ξεμπλοκάρει» τελικά η επένδυση η οποία αφήνει έκθετη την κυβέρνηση καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της Ελληνικό Α.Ε. στη Lamda Development και το ελληνικό δημόσιο δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την επένδυση.

Στο σόου που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έλειψαν και οι ανάλογες λείψεις από τις κάμερες με τις μπουλντόζες να γκρεμίζουν φυσικά με κρατικά κονδύλια.

Πηγή Documento