Φιλανθρωπική συναυλία στην Έδεσσα

2020-07-06

«Η απόσταση που μας έφερε κοντά» - Κράτα αποστάσεις... - Φόρα τη μάσκα σου... - Μη μ'αγγίζεις... - Ας μείνουμε για λίγο στο σπίτι μας... Κι όμως όλα αυτά μπορεί να διατήρησαν τις αποστάσεις στα σώματά μας, αλλά με τίποτα δεν απομάκρυναν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και την καρδιά μας.
Όταν ένας συνάνθρωπός μας βρίσκεται σε ανάγκη, εμείς όλοι έχουμε αποδείξει πως είμαστε παρόντες με κάθε τρόπο. Όλοι εσείς έχετε στηρίξει τις προσπάθειες του συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων κάθε φορά που σας το ζητήσαμε και σας ευγνωμονούμε γι'αυτό. Εσείς εξάλλου αποτελείτε την κινητήριο δύναμή μας. 
Μια παρέα λοιπόν την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιουλίου θα βγει στους δρόμους με στόχο την ανακούφιση την οικογένειας της συντοπίτισσάς μας, Μαρίας Στεργίου, που δίνει τη μάχη της με τη λευχαιμία. Από το πρωί ως το βράδυ της Πέμπτης μουσικοί της πόλης μας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους «για μια ζωή» ... Ξεκινώντας το πρωί από το Κιουπρί και καταλήγοντας στα μικρά καταρρακτάκια το βράδυ οι μελωδίες θα μας ταξιδέψουν και έτσι θα γίνουμε όλοι μια παρέα με έναν κοινό στόχο. 
Ειδικοί κουμπαράδες του συλλόγου θα τοποθετηθούν στα σημεία , ώστε όποιος επιθυμεί να μπορέσει να προσφέρει, καθώς κάθε προσφορά είναι σημαντική. Όλοι εμείς είμαστε σίγουροι πως για ακόμη μια φορά θα ενωθούμε , τηρώντας τα μέτρα γιατί «η μουσική είναι για μια ΖΩΗ»
Πηγή KARATZOVA.GR