Γλέντι στελεχών της Ν.Δ. στον Ωρωπό – Η καραντίνα δεν ισχύει για όλους (Video)

2020-04-27

«Στην υγειά των κορόϊδων» για άλλη μια φορά λέει η Ν.Δ. Στελέχη της επιδεικτικά γλεντούν στον Ωρωπό παραβιάζοντας κάθε μέτρο ασφαλείας κατά του κορωνοϊού. 

Θα περιμένουμε από τον κ. Χαρδαλιά και την ΕΛΑΣ που μοιράζει πρόστιμα στους πολίτες να επέμβουν, αλλά μάλλον θα αποστρέψουν το βλέμμα από τα παραπτώματα των στελεχών της Ν.Δ. όπως έπραξαν και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη «συναυλία» της Πρωτοψάλτη.

Προκλητικά, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι πολίτες είναι πιστοί στα μέτρα ασφαλείας τηρώντας τα με ευλάβεια ακόμα και το Πάσχα, ο σύμβουλος της παράταξης του Θ. Ρούσση έκανε live μετάδοση στο Facebook.

Στο γλέντι ήταν περίπου 30 άτομα αρκετοί μέλη του Δημοτικού Συμβουλίοιυ, στελέχη της Τ.Ο. Ν.Δ. και της νομαρχιακής επιτροπής της Ν.Δ. στην Β. Αττική, ενώ παρών ήταν και ο «γαλάζιος» δήμαρχος Σχηματαρίου - Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας.

Σύμφωνα με το Documento o Θωμάς Ρούσσης ισχυρίστηκε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο ήταν από περσινό γλέντι που έγινε στο σπίτι του. Όμως όπως αποκαλύπτει το ίδιο ρεπορτάζ πέρσι ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ήταν η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων των παρατάξεων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έτσι, ανάρτηση τον απεικονίζει να καταθέτει στις 5 Μαΐου του 2019 τα ψηφοδέλτια της παράταξής του στην Ευελπίδων, ενώ το ίδιο βράδυ ακολούθησε εκδήλωση στο εκλογικό του κέντρο.


«Ενώ 130 συμπολίτες μας έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ εκατοντάδες ελεύθεροι επαγγελματίες του Δήμου Ωρωπού δεν ξέρουν εάν θα μπορέσουν ν' ανοίξουν ξανά τα μαγαζιά τους, τα στελέχη της ΝΔ παραβιάζουν κάθε κανόνα και δεν σέβονται την θεσμική τους ιδιότητα» τονίζει η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής σε ανακοίνωσή της για το γλέντι της Ν.Δ. εν μέσω καραντίνας. 

Πηγή Avgi.gr