Η ανάλυση του αστρολογικού προφίλ του Μητσοτάκη από τον Κώστα Λεφάκη: Είναι ένα κήτος! [VIDEO]

2020-08-18

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk είχε βρεθεί πέρυσι στις 16 Αυγούστου ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, ο οποίος ανέλυσε το αστρολογικό προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο κ. Μητσοτάκης είναι Ιχθύς, πράγμα που σημαίνει, σύμφωνα με τον κ. Λεφάκη, ότι είναι τακτικιστής και πολύ ικανός στον προγραμματισμό και τη στρατηγική, όπως ακριβώς και κάθε άλλο... ψάρι.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων όμως, ο κ. Λεφάκης τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι καμιά μικρή και αθώα μαριδούλα, αλλά... κήτος, καθώς παρουσιάζει ομοιότητες με μεγάλα θηλαστικά, όπως είναι οι φάλαινες, οι οποίες είναι γνωστές παγκοσμίως για την καταπληκτική τους τακτική!

Τώρα, λοιπόν, μετά από έναν χρόνο και κάτι με κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την τακτική, τον περιβόητο προγραμματισμό και την οργάνωση να έχουν πάει περίπατο, αντιλαμβανόμαστε το βάθος και τη σημασία της ανάλυσης του αστρολογικού χάρτη του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον κ. Λεφάκη, μιας και μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε πέραν από τον άνθρωπο και να διακρίνουμε... το κήτος που κρύβεται μέσα του!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟ