Η Κεραμέως ρίχνει όλες τις ευθύνες για τις “μάσκες – κουκούλες” στο Υπουργείο Εσωτερικών! [VIDEO]

Μετά το φιάσκο με τις μάσκες-αλεξίπτωτα που μοιράστηκαν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς χθες στους μαθητές, πράγμα που οδήγησε τελικώς στην προσωρινή παύση της παραγωγής τους, ώστε να επανεκκινηθούν οι διαδικασίες σε νέες, σωστές βάσεις, φαίνεται ότι βγήκαν τα... εσωκομματικά μαχαίρια!

Είναι άλλωστε πάγεια τακτική της κυβέρνησης των "αρίστων" να μην αναλαμβάνουν ποτέ την ευθύνη τους και να πετούν το μπαλάκι όπου βρουν προκειμένου να ξεπλύνουν την ανικανότητά τους, ακόμη κι αν ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι δικός τους! Η Νίκη Κεραμέως, καλεσμένη χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δεν έδωσε καμία απάντηση στα ερωτήματα που έθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, επαναλαμβάνοντας δύο φορές -ίσως για να το εμπεδώσουμε- ότι δεν είναι δική της αρμοδιότητα η παράδοση μασκών στα σχολεία, αλλά του Υπουργείο Εσωτερικών! Παρ' όλα αυτά, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν επικοινωνεί με τα άλλα υπουργεία, η κ. Κεραμέως απάντησε... «βεβαίως»!

Κατά πόσο συνεννοούνται βέβαια, η κυρία Κεραμέως δεν απάντησε. Άλλωστε, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες, ενοχλητικά αγκάθια που πληγώνουν την "τέλεια" εικόνα της "άριστης" κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αφήστε την καλύτερα να μιλήσει για τα εξαιρετικά και ντιζαϊνάτα (και μικροσκοπικά) παγούρια που μοίρασε στους μαθητές!

https://www.opoligrafos.gr/politics/kerameos-eythynes-sto-yp-esoterikon/