Η ΝΔ αποποιείται κάθε ευθύνη για τη Μόρια: Για όλα φταίνε οι νησιώτες που δεν ήθελαν κλειστές δομές! [VIDEO]

2020-09-11

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως είναι απορροφημένα στη σκληρή προσπάθεια να απαλλάξουν την κυβέρνηση από κάθε ίχνος ευθύνης για την ολοκληρωτική καταστροφή του ΚΥΤ της Μόριας από πυρκαγιές, βρίσκοντας τον πάντα εύκαιρο και πάντα βολικό αποδιοπομπαίο τράγο για να φορτώσουν όλο το βάρος των ευθυνών: τους κατοίκους των νησιών που δεν επέτρεψαν στην κυβέρνηση των αρίστων να υλοποιήσει το όνειρό της για τη δημιουργία κλειστών δομών στα νησιά!

Στέλιος Πέτσας, Άδωνις Γεωργιάδης και Νότης Μηταράκης, δεν διστάζουν ευθέως να κατηγορήσουν τους κατοίκους των νησιών αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση που τελικά δεν έγιναν οι κλειστές δομές στα νησιά, φέρνοντας ξανά στη μνήμη μας τα βίαια σκηνικά μεταξύ ΜΑΤ και νησιωτών που διαδραματίστηκαν τον Φεβρουάριο.

Από τη μία η Νέα Δημοκρατία ευλογεί τα γένια της και αυτοχειροκροτείται για την καταπληκτική και ανεπανάληπτη επιτυχία (;) στη διαχείριση του μεταναστευτικού και από την άλλη, για κάθε της αποτυχία τρέχει να ρίξει τις ευθύνες αλλού. Δεν άλλαζουν έτσι έυκολα οι συνήθειες της ΝΔ και άλλωστε, είναι φυσικά πολύ πιο εύκολο να κατηγορούν συνεχώς τους άλλους από το να παραδεχθούν πώς έχουν αποτύχει και κινούνται στα τυφλά...