Η βουλευτής τη ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, όταν την “στριμώχνουν” δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ, τους κατηγορεί ότι πάθανε μετάλλαξη κι έγιναν ΣΥΡΙΖΑ… (VIDEO)

2020-09-03

Έχουν θράσος περισσό στη ΝΔ και θεωρούν ότι πλέον τα ΜΜΕ, μετά τα δωράκια Πέτσα και τις διάφορες χορηγίες της κυβέρνησης προς τους καναλάρχες, δεν έχουν το δικαίωμα να ασκούν έλεγχο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Λαμπρό παράδειγμα αυτής της ολιγαρχικής αντίληψης είναι η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, που υποτίθεται είναι και δημοσιογράφος. Όταν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ τη ρωτούν για τα περί ατομικής ευθύνης στην πανδημία, που χρεώνει η κυβέρνηση στους πολίτες, δυσφορεί και προσπαθεί να τα γυρίσει.

Στην προσπάθεια του ο Δ. Οικονόμου να πάρει μία απάντηση, επιμένει και τη στριμώχνει, και... η συνάδελφος του, Σ. Βούλτεψη, χωρίς κανένα σεβασμό, του απαντά ότι έπαθε μετάλλαξη και έγινε ΣΥΡΙΖΑ. «Τι έπαθες, μετάλλαξη; Έγινες ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο καλοκαίρι;» τον ρωτά και επιμένει να μην απαντά επί της ουσίας, ενώ όταν ο Δ. Οικονόμου της επισημαίνει ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να μη υπάρχει η χρήση της μάσκας στα εμπορικά κέντρα, η Βούλτεψη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Οικονόμου έπαθε μετάλλαξη...

Προφανώς με αυτό τον τρόπο αντιλαμβάνονται την Ενημέρωση στη ΝΔ...