Κ. Νοτοπούλου: "Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει πρόθεση να στηρίξει τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις αλλά να εξυπηρετήσει τα μεγάλα συμφέροντα"

2020-04-24

Ο κυνισμός με τον οποίο ο ΓΓ του Υπουργείου Τουρισμού Κ. Λούλης δηλώνει στην ΕΡΤ ότι «Πρέπει όλοι να καταλάβουν, εργαζόμενοι και επιχειρήσεις, πως δεν είναι το κράτος μια ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει όλους τους κινδύνους και θα αποζημιώσει τους πάντες» είναι ενδεικτικός των προθέσεων και του σχεδίου της κυβέρνησης της ΝΔ.

Δεν έχουν πρόθεση και σχέδιο να στηρίξουν τους εργαζόμενους στον τουρισμό ούτε να διασώσουν τις επιχειρήσεις αλλά να εξυπηρετήσουν μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.

«Το κράτος δεν είναι ασφαλιστική εταιρεία να αποζημιώνει εργαζόμενους και επιχειρήσεις» λοιπόν κατά δήλωση του ΓΓ του Υπουργείου Τουρισμού, αλλά λογιστήριο για μια και μόνο ιδιωτική εταιρία, την MARKETING GREECE την οποία αποζημιώνει μάλιστα και με το παραπάνω.

Οι ευκαιρίες που έβλεπε ο Υπουργός Τουρισμού (με δήλωσή του στις 13 Φεβρουαρίου ) για τον ελληνικό τουρισμό με αφορμή τον κορονοϊό, είναι προφανώς για την ΝΔ ευκαιρία για να εξυπηρετήσει μεγάλα συμφέροντα νομοθετώντας με ΠΝΠ.