Κλειστό για 10 ημέρες το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας λόγω κρούσματος κορωνοϊού

2020-08-21

Κλειστό για 10 ημέρες (μέχρι την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου), λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον συνεργάτη της επιχείρησης θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας. 
Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας επισημαίνει τα εξής:
"Σύμφωνα με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας στην παρούσα επιδημιολογική κρίση
θεωρεί ότι η δημόσια υγεία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για όλη την τοπική κοινωνία. Η ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών, των επισκεπτών και των εγκαταστάσεων είναι το ζητούμενο με ένα καθημερινό αγώνα διασφάλισης και υγιούς λειτουργίας όλων των δομών.
Με δεδομένη την κοινωνική ευθύνη απέναντι σε όλα τα παραπάνω ανακοινώνουμε ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες 10 ημέρες λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον συνεργάτη της επιχείρησης.
Με την ενέργεια αυτή προστατεύουμε τους εργαζόμενους και το κοινωνικό σύνολο. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας θα ανοίξει με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020."
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ https://www.karatzova.com/2020/08/10.html