Λίγο πριν το άνοιγμα των ελληνικών ξενοδοχείων, τα πολυδιαφημισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα ακόμη αγνοούνται!

2020-05-31

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πληγώνει καθημερινά την εικόνα του ελληνικού τουρισμού

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πληγώνει καθημερινά την εικόνα του ελληνικού τουρισμού, ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση», σημειώνει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γ.Τάσιου, δήλωσε πως μόλις δυο ημέρες πριν το άνοιγμα των ελληνικών ξενοδοχείων, τα πολυδιαφημισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα ακόμη αγνοούνται!

Στην αρχή ήταν η διαρροή- από τον ίδιο τον Υπουργό Τουρισμού- των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε κομματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διαβούλευσής τους.

Μετά ήταν η τραγική επιπολαιότητα να διαχωριστούν τα νησιά σε Β και Γ κατηγορίας.

Αναγκάστηκε ο ίδιος ο Υφυπουργός Τουρισμού να «αδειάσει» τον Υπουργό του κ. Θεοχάρη.

Είχε προηγηθεί η ανήκουστη δήλωση του γενικού γραμματέα του Υπ. Τουρισμού κ. Λούλη, ότι δεν θα πάει φέτος διακοπές σε ξενοδοχείο, να περιμένει στην ουρά στο μπουφέ και να κινδυνεύει!

Οεπικεφαλής του θεματικού τομέα Τουρισμού της ΝΔ και πρόεδρος της ΠΟΞ Γ.Τάσιος παραδέχεται σήμερα πως μόλις δυο ημέρες πριν το άνοιγμα των ελληνικών ξενοδοχείων , τα πολυδιαφημισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα ακόμη αγνοούνται!», επισημαίνει η βουλεύτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει την κατάσταση ο Υπουργός Τουρισμού, σε συνδυασμό με την προχειρότητα, ανεπάρκεια, ολιγωρία των κυβερνητικών μέτρων στο κρίσιμο μέτωπο του τουρισμού, αποδεικνύουν πως η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία του τουρισμού και το μέγεθος της κρίσης».

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πληγώνει καθημερινά την εικόνα του ελληνικού τουρισμού», και δεν σταματά να μας εκπλήσσει για την ανικανότητά της...

Από την Αυγή της 30ης Μαΐου 2020