Μάσκες για…γίγαντες μοίρασε η κυβέρνηση της ΝΔ στους μαθητές

2020-09-14

Ανίκανη ακόμα και για την παράδοση των σωστών μασκών στους μαθητές αποδείχθηκε η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Παιδείας.

Καθώς διανύουμε τις πρώτες ώρες από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ολοένα και περισσότεροι γονείς δημοσιεύουν φωτογραφίες, στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, με τις οποίες καταγγέλλουν τις τεραστίων διαστάσεων μάσκες που δόθηκαν στα παιδιά τους.

Ειδικά σήμερα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, όπου δυστυχώς είδαμε και φαινόμενα αρνητών της εφαρμογής του μέτρου, η κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία ρίχνουν ακόμα περισσότερο νερό στο μύλο της αμφισβήτησης.

Από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί είναι φανερή η ακαταλληλότητα των μασκών, όχι μόνο για τους μαθητές αλλά ακόμα και για τους καθηγητές, καθώς το ύφασμα καλύπτει ακόμα και ολόκληρο το πρόσωπο ενός ενήλικα.

https://www.omadamnimis.gr/%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%af%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%b7-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7/