Με κατάργηση δικαιωμάτων και ξέπλυμα σκανδάλων διαφθοράς, τιμά την επέτειο της Δημοκρατίας ο Κ. Μητσοτάκης [VIDEO]

2020-07-25

Το 2017 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τέτοια εποχή, είχε ανακαλύψει ότι 43 χρόνια από την μεταπολίτευση, για πρώτη φορά υπήρχε υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών. Μάλιστα είχε μιλήσει και για απροκάλυπτη κι ευθεία υπονόμευση. Ο λόγος ήταν σοβαρός: στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας και η ΝΔ προσπαθούσε να δηλητηριάσει την δημόσια ζωή και να εκτρέψει τον πολιτικό διάλογο και αντιπαράθεση, με πόλωση και συκοφαντίες του αντιπάλου.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά και 46 χρόνια πια από την Μεταπολίτευση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε πραγματικά τότε τι εννοούσε όταν μιλούσε για υπονόμευση της δημοκρατίας και τι σκόπευε να κάνει με τους θεσμούς. Μετά από ένα χρόνο στην διακυβέρνηση της χώρας, η ΝΔ έχει ξεπεράσει σε αντιδημοκρατικότητα κι αυταρχισμό όλες τις συντηρητικές κυβερνήσεις της χώρας, όχι υπονομεύοντας αλλά καταργώντας με νόμο, ελευθερίες και δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Το δόγμα νόμος, τάξη και καταστολή, βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη ενώ ο νόμος κατά των δημόσιων συναθροίσεων και διαδηλώσεων αποτυπώνει απόλυτα τη θέση της ΝΔ για τη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι άλλωστε η πρώτη κυβέρνηση, δυτικής δημοκρατικής χώρας, που διώκει ποινικά δικαστές, διότι τόλμησαν να ελέγξουν πολιτικούς για την εμπλοκή τους σε υποθέσεις διαφθοράς...

Αναδημοσίευση απο τον Πολύγραφο