Μετά τις ξέφρενες διακοπές στη Μύκονο, ο Τσιτσιπάς μας κάνει κήρυγμα για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό! [VIDEO]

2020-08-18

Νέο διαφημιστικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση με στόχο την ανακοπή της διασποράς του κορονοϊού αναφερόμενο κυρίως στους νέους πολίτες της χώρας. Πρωταγωνιστής είναι ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, που στέλνει μήνυμα ευαισθητοποίησης: «Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορονοϊό. Γι' αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά».

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αφού απόλαυσε αμέριμνος στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης στο κοσμοπολίτικο νησί, όπου εθεάθη σε πολλά μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης συνοδεία πολλών ατόμων χωρίς έστω τη στοιχειώδη τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων και καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό σε μια ξέφρενη βραδιά όπου έπιασε μέχρι και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει, είπε να κάνει και ένα σποτάκι, ώστε να ενημερώσει όλους εμάς τους ανεύθυνους πόσο σημαντική είναι η τήρηση των μέτρων προστασίας!

«Κανένα βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι» μας λέει ο κ. Τσιτσιπάς, καλώντας μας να αγκαλιάσουμε τα μέτρα προστασίας και την υπευθυνότητα. Και ενδεχομένως το κήρυγμά του να είχε και κάποια βάση, αν φυσικά και ο ίδιος τηρούσε όλα αυτά που κηρύττει. Τώρα, όμως, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να σου κουνά το δάχτυλο και να σου μιλά περί ατομικής ευθύνης και υπευθυνότητας κάποιος που μέχρι πριν λίγες ημέρες αγνοούσε όπως φαίνεται την έννοια αυτών των λέξεων. Ευτυχώς (ή δυστυχώς), με την κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουμε από καιρό συνηθίσει την υποκρισία...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ https://www.opoligrafos.gr/