Μπογδάνος σε παράκρουση: Τα παιδιά που κάνουν καταλήψεις είναι ΦΙΔΙΑ! [VIDEO]

2020-09-30

Σε νέο παραλήρημα προχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον αέρα του Mega σήμερα το πρωί, με αφορμή το ζήτημα των καταλήψεων στα σχολεία της χώρας. Ο βουλευτής της ΝΔ, χαρακτήρισε τους μαθητές που κάνουν καταλήψεις "φίδια" και τις καταλήψεις ως "γάγγραινα και καρκίνο", προφανώς ξεχνώντας στιγμιαία ότι η κυβερνητική ανικανότητα να προετοιμάσει σωστά το άνοιγμα των σχολείων οδήγησε στη δραματική κατάσταση που επικρατεί στις σχολικές δομές και δη, στις σχολικές τάξεις, όπου οι μαθητές στοιβάζονται καθημερινά, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, πράγμα που πυροδότησε τις αντιδράσεις των μαθητών.

Με αφορμή ένα προκλητικό tweet του κ. Μπογδάνου για τις καταλήψεις, ξέσπασε έντονη κόντρα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, ο οποίος του άσκησε σφοδρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο χαρακτήρισε του μαθητές.

Ο κ. Γιαννούλης χαρακτήρισε «ακροδεξιό απολειφάδι» τον κ. Μπογδάνο, κατηγορώντας τον ότι έκανε αναφορές σε γονείς που μεγαλώνουν φίδια και πίθηκους.

«Λυπάμαι πολύ, δεν θα μπω σε συνομιλία με τον κ. Μπογδάνο αν δεν ζητήσει συγγνώμη. Δεν αναγνωρίζω σαν συνομιλητή μια ακροδεξιά χυδαιότητα αν δεν ζητήσει συγγνώμη από όλους τους γονείς τους οποίους κατηγόρησε ότι μεγαλώνουν φίδια και πιθήκους. Οι ανοησίες Μπογδάνου προσβάλλουν την ελληνική κοινωνία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης.

Σημείωσε πως η αναφορά «τι φίδι ανεχόμαστε στον κόρφο των σχολείων μας» που συνόδευε σκίτσο σε ανάρτησή του δεν είχε να κάνει με τους γονείς αλλά με τις καταλήψεις και τους καταληψίες. «Οι καταλήψεις καταστρέφουν τις υποδομές και εμπεδώνουν κουλτούρα τραμπουκισμού και ανομίας και μάλιστα η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει να τις «σπάσει» με έννομα μέσα» είπε, σημειώνοντας ότι πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας στα σχολεία, προκαλώντας έκπληξη στους παρουσιαστές, οι οποίοι τον ρώτησαν αν θα γίνουν και προσαγωγές μαθητών!

Με πληροφορίες από aftodioikisi.gr.

https://www.opoligrafos.gr/politics/mpogdanos-ta-paidia-poy-kanoyn-katalipseis-einai-fidia/