Ο απόλυτος κυνισμός από τον αμετ…ανόητο Κυρανάκη: φταίνε οι νέοι για την ανεργία γιατί δεν ψάχνουν και δεν κάνουν σωστό βιογραφικό! [VIDEO]

2020-09-02

Δεν έχει τέλος και πυθμένα ο κυνισμός των νεοφιλελεύθερων που κυβερνούν τη χώρα, όπως ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Κυρανάκης, ο οποίος δημοσίως εξέφρασε την άποψη ότι η ανεργία στους νέους, η οποία τον Μάιο εκτινάχθηκε στο 37,5%, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ψάχνουν για δουλειά στο ίντερνετ!

Είπε κι άλλα τέτοια τραγελαφικά ο Κυρανάκης, ότι δηλαδή οι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά γιατί δεν φτιάχνουν σωστά το βιογραφικό τους και ότι τα περιμένουν όλα από το κράτος ζητώντας ρουσφέτια!!!

Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε:

«Πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουνε δουλειά αλλά δεν κάθονται να κάνουν αναζήτηση στο ίντερνετ και να κάνουν μία σωστή δόμηση βιογραφικού».

Μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι η νέα γενιά πρέπει να μπει «σε μία νέα νοοτροπία για το πώς να ψάχνει δουλειά και να μην τα περιμένει όλα από το κράτος».

Όπως ήταν αναμενόμενο στο Twitter το όνομα του Κυρανάκη έγινε πρώτο trend ενώ η προσπάθεια να ρίξει το φταίξιμο για την ανεργία στους ίδιους τους ανέργους, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να εκτοξεύουν τα πυρά τους στον βουλευτή της ΝΔ.

Ωστόσο, παρά την αδέξια προσπάθειά του να «μαζέψει» τις αντιδράσεις, οι χρήστες του Twitter δεν έκρυψαν την οργή τους για την «ατομική ευθύνη στην ανεργία» που προσπάθησε να καλλιεργήσει ο βουλευτής της ΝΔ, με χιλιάδες αναρτήσεις σε βάρος του...

πηγές: tvxs.gr, altsantiri.gr

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ https://www.opoligrafos.gr/politics/oi-neoi-ftaine-gia-tin-anergia/