Ο Άρης Πορτοσάλτε έξαλλος αδειάζει την κυβέρνηση: “Είναι άτολμη και φοβισμένη σε κάθε βήμα!” [VIDEO]

2020-09-24

Ξεσπάθωσε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε από τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, κάνοντας σφοδρή επίθεση και κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή το ζήτημα των καταλήψεων, ζητώντας επί της ουσίας να παρέμβει στα σχολεία για να πάψουν οι καταλήψεις των μαθητών που διεκδικούν καλύτερες συνθήκες υγιεινής, μεγαλύτερη ασφάλεια και τάξεις με μικρότερο αριθμό μαθητών, πράγμα που όπως φαίνεται, ο κ. Πορτοσάλτε όχι μόνο βρήκε περιττό αλλά και εντελώς παράλογο!

Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως είναι φοβισμένη και άτολμη σε κάθε της βήμα, αδύναμη να επιβληθεί σε "δέκα νταβατζήδες συνδικαλιστές που νέμονται τον χώρο της κρατικής εκπαίδευσης", ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι "η ονομαζόμενη πασοκονεοδημοκρατία σαράντα χρόνια τώρα έγλειψε... μην πω τι τώρα!", αποφεύγοντας να αναλύσει περαιτέρω, μιας και είναι πρωί και το ΕΣΡ παραμονεύει. Μάλλον το όνειρο του κυρίου Πορτοσάλτε θα ήταν να δούμε τα ΜΑΤ στα σχολεία, όπως τα βλέπουμε εδώ και μήνες σε πορείες και συλλαλητήρια.

Ποιος θα περίμενε τέτοια προδοσία προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον υμνητή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και "αδερφό" του Άδωνη Γεωργιάδη;