Ο Φουρθιώτης πανηγυρίζει για τις διώξεις Βαξεβάνη - «Η δικαιοσύνη... ΔΕΝ είναι τυφλή»

2022-01-14

Δικαιωμένος νιώθει ο... Μένιος για τις κακουργηματικές διώξεις κατά Βαξεβάνη. Προαναγγέλλει «χειροπέδες» και παραδέχεται ότι «η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή»

Δικαιωμένος νιώθει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες εκτός φυλακής, για τις τέσσερις κακουργηματικές διώξεις που αντιμετωπίζει ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Μ. Φουρθιώτης επιχαίρει για τη δίωξη Βαξεβάνη και αποδεικνύει για άλλη μία φορά, σε όποιον είχε την ελάχιστη αμφιβολία, πως είναι απολύτως ταυτισμένος με τη γραμμή Μητσοτάκη. Αλλά αυτό δεν προβληματίζει τον Φουρθιώτη. Μήπως θα έπρεπε να προβληματίσει το Μαξίμου;

Μάλιστα, στο παραλήρημά του, ο Φουρθιώτης παραδέχεται πως... η δικαιοσύνη «δεν είναι τυφλή», και προαναγγέλλει ότι «οι χειροπέδες περιμένουν».

Προφανώς, ο Μένιος Φουρθιώτης, αγνοώντας κάθε έννοια περί ελευθερίας του Τύπου, αποδεικνύει ότι το γεγονός πως ακόμα και αν εκδίδει κάποιος μία εφημερίδα αυτό δεν τον κάνει ούτε δημοσιογράφο, ούτε μέλος της ΕΣΗΕΑ όσο και αν κυκλοφορεί με πλαστή ταυτότητα, ούτε υπέρμαχο των δημοκρατικών αξιών και ελευθερίας του Τύπου. Στην πραγματικότητα κανείς δεν περίμενε τίποτα περισσότερο δηλαδή.