Ο Μητσοτάκης έκανε ποδαρικό σε σχολείο για… καλή σχολική χρονιά και έδωσε οδηγίες στους μαθητές! [VIDEO]

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη Νίκη Κεραμέως, με αφορμή το πολυαναμενόμενο άνοιγμα των σχολείων, προκειμένου να ευχηθούν στους μικρούς μαθητές καλή σχολική χρονιά και με την ευκαιρία να τους υπενθυμίσουν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε στους μαθητές ότι πρέπει να χρησιμοποιούν συχνά αντισηπτικό και να πλένουν συχνά τα χέρια τους για να τα διατηρήσουν καθαρά, να αποφεύγουν τις πολλές αγκαλιές και τα πολλά φιλιά με τους συμμαθητές τους, να κρατούν αποστάσεις και να προσέχουν πώς φορούν τη μάσκα τους. Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τα περιβόητα παγούρια της Κεραμέως και τις τρομερά "ντιζαϊνάτες" (αν και όπως φαίνεται υπερβολικά μεγάλες) μάσκες που φορούσαν οι μαθητές, μια ευγενική χορηγία της κυβέρνησης μετά από πιέσεις και πλήθος αντιδράσεων για το κόστος που έπρεπε να επωμιστούν οι γονείς λόγω της υποχρεωτικής μάσκας.

Στο τέλος της επίσκεψής του στο σχολείο, ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους μαθητές καλή χρονιά και τους άφησε ήσυχους να συνεχίσουν το μάθημα... υγιεινής (!) που προέβλεπε το πρόγραμμα. Αναρωτιόμαστε, όμως, γνωρίζοντας το "παρελθόν" του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις μάσκες, και γενικότερα με τα βασικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, και τη δυσκολία του να ακούσει και να εφαρμόσει τις οδηγίες των ειδικών, που σήμερα περιμένει από μικρά παιδιά να ακολουθήσουν, είναι σίγουρα ο καταλληλότερος για να δίνει οδηγίες;

https://www.opoligrafos.gr/politics/mitsotakis-podariko-se-scholeio/