Ο υφ. Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης, διόρισε τον πρωταγωνιστή του προεκλογικού του σποτ στο πολιτικό του γραφείο! [VIDEO]

2020-07-31

Τον περασμένο Νοέμβριο σε εκδήλωση του ΕΛΚ που είχε διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνιζε πως «η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από ανθρώπους με ικανότητες που είναι στο εξωτερικό και θα επιστρέψουν στη χώρα αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες».

Είναι ένα από τα γνωστά αφηγήματα της ΝΔ περί αξιοκρατίας και αριστείας.

Στο ίδιο κλίμα ήταν βέβαια το προεκλογικό σποτ του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας. Βασίλη Διγαλάκη ο οποίος πλέον έχει οριστεί υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στη παρούσα κυβέρνηση.

Στο βίντεο που έχει αναρτήσει ο βουλευτής στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube αφού μας εξηγεί ότι πάνω από μισό εκατομμύριο νέοι επιστήμονες έχουν φύγει στο εξωτερικό τονίζει ότι τώρα, η Ελλάδα τους έχει ανάγκη όσο ποτέ και ζητάει τη στήριξη μας, ώστε όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτή την απώλεια.

Στο «συγκινητικό» αυτό προεκλογικό σποτ του κ. Διγαλάκη, πρωταγωνιστεί ένα νέο παιδί που αποχαιρετά στο λιμάνι την οικογένεια του λίγο προτού επιβιβαστεί στο πλοίο για τη... ξενιτιά. Βέβαια αυτό που δεν αναφέρει το βίντεο είναι ότι αυτός ο νέος, είναι στέλεχος της ΔΑΠ και φοιτητής του Ιδρύματος που διετέλεσε πρύτανης ο εν λόγω βουλευτής, αλλά και διορισμένος μετακλητός διοικητικός υπάλληλος στο γραφείο του υφυπουργού. (ΦΕΚ 3009/τ.Β'/25.7.2019)

Η Νέα Δημοκρατία φρόντισε να έχει έναν στρατό από μετακλητούς υπαλλήλους, περίπου τους τριπλάσιος από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να επιβαρύνει σε βάθος τετραετίας κατά σχεδόν 40 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα τον κρατικό προϋπολογισμό.

Αναδημοσίευση απο τον Πολύγραφο.

Με πληροφορίες από: voiceofgortys.org, thefaq.gr.