Περιοδεία των Ο.Μ Έδεσσας - Γιαννιτσών με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Θ. Τζάκρη. Οι αγορές της Έδεσσας και τον Γιαννιτσών έστειλαν το μήνυμα "είμαστε στο χείλος του γκρεμού , βοηθήστε μας"...

2020-06-06

Περιοδεία στην αγορά της Έδεσσας πραγματοποίησε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Έδεσσας μαζί με την βουλευτή του κόμματος Θ.Τζάκρη. Η περιοδεία αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προώθησης της εναλλακτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα "Μένουμε Όρθιοι 2" μια πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή για την ανάσχεση της κρίσης. Μέτρα που στηρίζουν οριζόντια όλους όσους πλήττονται. Τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τους συλλόγους και τα σωματεία, για να επιβιώσουν.

Η βουλευτής του κόμματος Θ.Τζάκρη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Έδεσσας συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και τους καταστηματάρχες και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία «Μένουμε Όρθιοι 2» . Οι εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά και για το τι ζητούν ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη της επόμενης μέρας. 

Παρέμβαση στην Πέλλα