Οι νεοδημοκράτες στον ΣΚΑΪ συνεννοούνται στη νοηματική: Ο Βορίδης κάνει νόημα για… τσιμουδιά! [VIDEO]

2020-07-24

Εκεί στο ΣΚΑΙ προφανώς έχουν αναπτύξει μία άλλη σχέση με τα στελέχη, τους βουλευτές και τους υπουργούς της ΝΔ. Πλέον μιλάνε και με νοήματα και ίσως σε λίγο καιρό θα μιλάνε και με τα μάτια ή και τηλεπαθητικά.

Σήμερα λοιπόν το πρωί, το είδαμε στην πράξη αυτό. Το έπιασε στα... πράσα, η κάμερα του ΣΚΑΪ, την στιγμή δηλαδή που ο Μάκης Βορίδης έκανε νόημα στους παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα», Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου. Τι μπορεί να σήμαινε το... νόημα που έκανε ο Μάκης Βορίδης χωρίς να έχει καταλάβει ότι έχει βγει στον "αέρα" του ΣΚΑΪ;

Την ώρα που ξεκινούσε και πάλι η live μετάδοση μετά από διάλειμμα διαφημίσεων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης φάνηκε να κάνει το χαρακτηριστικό νόημα της σιωπής απευθυνόμενος προς τους παρουσιαστές. Τι ακριβώς ήθελε να πει με αυτό το νόημα δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ο ΣΚΑΪ έχει την... δική του ιστορία στις «παρεμβάσεις»

Ποιος να ξεχάσει, άλλωστε, ότι στον ίδιο σταθμό, αλλά στο ραδιόφωνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει χαρτάκι στον Άρη Πορτοσάλτε που του έκανε συνέντευξη για να του κάνει την ερώτηση που ο ίδιος ήθελε.

Και το καλύτερο; Του απάντησε μετά τη δοτή ερώτηση «χαίρομαι που μου κάνετε αυτή την ερώτηση».

Αναδημοσίευση απο τον Πολύγραφο

Με πληροφορίες από: altsantiri.gr, eretikos.gr