Οι σαμαρικοί πετάνε το γάντι στον Μητσοτάκη να πάει σε εκλογές για να μετρήσει το δεξιό του μπόι!

2020-07-19

Μέσω γνωστού σαμαρικού site, η δεξιά πτέρυγα της ΝΔ προκαλεί τον αρχηγό της ΝΔ, αφήνοντας αιχμές για στροφή το κόμματος προς το κέντρο ενώ εμμέσως πλην σαφώς απειλεί ακόμα και για το ενδεχόμενο απόσχισης της δεξιάς σαμαρικής πτέρυγας από το κυβερνών κόμμα, με τη φράση "αποχαιρέτα την, την Δεξιά που χάνεις".

Μετά δηλαδή από τους καραμανλικούς που ετοιμάζονται να στήσουν νέο κόμμα, και οι σαμαρικοί βγαίνουν στα κάγκελα και βάλουν κατά Μητσοτάκη, γεγονός που καταγράφει πως στην δεξιά πολυκατοικία οι ένοικοι, σιγά - σιγά έχουν αρχίσει να βγάζουν τα μαχαίρια.

«Κάνε εκλογές για να δεις τι απήχηση έχεις στην πραγματική κοινωνία και όχι στην κοινωνία των δημοσκοπήσεων που θέλεις να ζεις» του λένε οι σαμαρικοί και τον προειδοποιούν πως «με τόσες υποσχέσεις, με τόσες παλινωδίες και με τόσες κυβιστήσεις... αποχαιρετήστε την Δεξιά που χάνετε».

Στο ακροδεξιάς έμπνευσης κι αρώματος άρθρο του antinews.gr, ξεχωρίζει η φράση «τα κατάφερε τόσο καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης που οδηγεί την χώρα από το κακό στο χειρότερο».

Επίσης μεταξύ άλλων τονίζεται:

«Δεν αναφερόμαστε μόνο στην ανεπάρκεια της διακυβέρνησής του (αλήθεια κύριε Μητσοτάκη γνωρίζετε τι σας σούρνουν καθημερινά οι βουλευτές σας;), ή στην καλοπληρωμένη προπαγάνδα που κάνει τη νύχτα μέρα, ή στις μυστικές συναντήσεις πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού με ίντριγκες και παρασκήνια γύρω από τα εθνικά θέματα, ή στις μηχανορραφίες της πρωθυπουργικής αδελφής που μπλέχτηκε πάλι στα πόδια μας, αλλά και στον... σωρό λανθασμένων επιλογών που μονίμως εφαρμόζει απογοητεύοντας τους ψηφοφόρους που τον εμπιστεύτηκαν και τον έφεραν στην εξουσία».

«Την ίδια στιγμή βάζει συνεχώς «λαγούς» να στρώνουν το έδαφος για όλα αυτά που θέλει να κάνει χωρίς να έχει την εντολή ούτε από τον κόσμο της παράταξης, ούτε από τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους».

«Πρωθυπουργό σας εξέλεξε η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως οι δεξιοί ψηφοφόροι που εσείς σήμερα με την πολιτική σας αδειάζετε εντελώς».

«Αν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ήθελαν έναν αχταρμά δεν είχαν λόγο να σας εμπιστευτούν».

«Έχετε τον πιο ανεπαρκή υπουργό Εξωτερικών που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, κάνοντας μυστική διπλωματία όταν τα εθνικά θέματα κρέμονται από μια κλωστή και απαιτούν ευρύτατες συναινέσεις».

«Τα νεοφιλελέ σας ένστικτα είναι τόσο έντονα που πλέον δεν κρύβονται ούτε από το μισό «Ποτάμι» που μαζέψατε στο Μέγαρο Μαξίμου».

«Δεν κάνατε όμως το παραμικρό για να μας διαψεύσετε και συνεχίζετε να ακολουθείτε την πολιτική του προκατόχου σας.Δυστυχώς, εάν δεν το έχετε αντιληφθεί, ο μόνος δρόμος που σας έχει απομείνει είναι οι εκλογές».

«Κάντε τις για να δείτε ποια είναι η απήχησή σας στην πραγματική κοινωνία και όχι στην κοινωνία των δημοσκοπήσεων που θέλετε να ζείτε.Να γνωρίζετε εντούτοις πως με τόσες υποσχέσεις, με τόσες παλινωδίες και με τόσες κυβιστήσεις... αποχαιρετήστε την Δεξιά που χάνετε».

Σκληρό παιχνίδι από τους λαϊκιστές του Σαμαρά, αλλά ο Αντωνάκης μάλλον δεν έχει τα έντερα ή τα ...guts να το πάει παρακάτω...   

Αναδημοσίευση απο τον Πολύγραφο