Όλη η αλήθεια για το πού… χάθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας! [VIDEO]

2020-09-30

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, αναρωτιόταν στις 21 Σεπτεμβρίου πού βρίσκεται ο εξαφανισμένος Σωτήρης Τσιόδρας, που κατά την πρώτη φάση της πανδημίας του κορονοϊού, ενημέρωνε κάθε απόγευμα τους πολίτες για την εξέλιξη της κατάστασης στη χώρα μας μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά. Μάλιστα, τώρα που η χώρα βρίσκεται σε ένα δύσκολο σημείο, με τα κρούσματα να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, τα περιοριστικά μέτρα να έχουν επιστρέψει και τις συζητήσεις για ένα δεύτερο lockdown να φουντώνουν, προκαλεί ερωτήματα η απουσία του κ. Τσιόδρα από τις οθόνες μας μετά την τελευταία του εμφάνιση την 1η Σεπτεμβρίου.

Τελικά, ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας, βρέθηκε... να πρωταγωνιστεί σε νέο διαφημιστικό σποτ της ΕΡΤ! Στο τηλεοπτικό σποτ, που βγαίνει στον αέρα από σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, "μετέχουν σιωπηλά ανώνυμοι συμπολίτες μας, αλλά και επώνυμοι Έλληνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη δουλειά τους και τη στάση τους τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της χώρας. Γι' αυτό άλλωστε και όλοι τους δέχθηκαν αφιλοκερδώς να μετάσχουν στη φετινή καμπάνια της ΕΡΤ, καλώντας μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να γίνουμε έμπνευση για όλους", αναφέρει χαρακτηριστικά το Έθνος για το κεντρικό μήνυμα της νέας καμπάνιας της ΕΡΤ, μέσω της οποίας παρουσιάζει τη νέα της "φιλοσοφία".

Η εμφάνιση του κ. Τσιόδρα στο τηλεοπτικό σποτ της ΕΡΤ, ήταν μια έκπληξη για πολλούς που όλο αυτό το διάστημα της απουσίας του αναρωτιόνταν τι συνέβη και απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα, σε μια περίοδο που φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει χάσει το στοίχημα με την πανδημία.

https://www.opoligrafos.gr/health/oli-i-alitheia-gia-to-poy-chathike-o-sotiris-tsiodras/