Οργάνωση Μελών Έδεσσας «Στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία και τις ανάγκες της, με μέτρα στήριξης που θα υπερασπίζονται ουσιαστικά την εργασία και την μικρομεσαία επιχείρηση»

2020-06-06

Περιοδεία στην αγορά της Έδεσσας πραγματοποίησε η Οργάνωση Μελών Έδεσσας του «ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία» μαζί με την βουλευτή του κόμματος Θ. Τζάκρη.

Η περιοδεία αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προώθησης της εναλλακτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα "Μένουμε Όρθιοι 2". Μια πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή για την ανάσχεση της κρίσης.

Τα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζουν οριζόντια όλους όσους πλήττονται, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τους συλλόγους και τα σωματεία, προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Η βουλευτής του κόμματος Θ.Τζάκρη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Έδεσσας συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και τους καταστηματάρχες και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία «Μένουμε Όρθιοι 2» .

Οι εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες περιέγραψαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά και το τι ζητούν, ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη της επόμενης μέρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να μιλά ανοιχτά και αδιαμεσολάβητα με την κοινωνία ασκώντας πίεση με κάθε διαθέσιμο μέσο για την ανακούφιση των πολιτών και την άμβλυνση των συνεπειών της ύφεσης, που με τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας, θα επιτρέψει μόνο σε λίγους και ισχυρούς να επιβιώσουν .

Από το Γραφείο Τύπου της Ο.Μ. Έδεσσας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία