"Όταν η δημοσιογραφία ξεπερνάει τα όρια...." Προσωπική απάντηση του Αντ. Τζάκου , μέλους της διευρυμένης Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας στον δημοσιογράφο Χρ. Δημητριάδη.

2020-09-02

Αναγκάζομαι να απαντήσω δημόσια στον δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη στο άρθρο του "Με το θάρρος της γνώμης " στην ηλεκτρονική εφημερίδα Νέα της Πέλλας. Ο κ. Δημητριάδης αναφέρει στο άρθρο του ότι θεωρεί αστείο να συζητάει και να συγκρίνει την διακυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ με τους τότε τοπικούς βουλευτές Θ.Τζακρη και Γ. Σηφακη με την τωρινή κυβέρνηση της ΝΔ και τους σημερινούς τοπικούς της Βουλευτές . 

Η επίθεση του δημοσιογράφου δεν σταματά εδώ καθώς αναφέρει σε άλλο σημείο του άρθρου του ότι οι μοναδικοί που δεν βλέπουν ότι πάμε καλά ως χώρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πέντε γραφικοί...!!!!! 

κ. Δημητριάδη , οι αχαρακτήριστες τοποθετήσεις σε βάρος του κόμματος και των βουλευτών του          ( τους οποίους έμμεσα θεωρείτε αστείους) με όρους πολιτικής απρέπειας και προσβλητικού λόγου είναι μακριά από τον πολιτικό πολιτισμό του ΣΥΡΙΖΑ.  Χαρακτηρίζοντας αστεία την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και εμμέσως ως αστείους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πελλας 2015 - 2019 με βάζετε στην σκέψη αν βρισκόσασταν στην χώρα αυτό το διάστημα . 

Αν βρισκόσασταν εντός της Ελληνικής επικράτειας και ειδικότερα στον νομό Πέλλας , το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 2015-2019 , θα έπρεπε να γνωρίζετε ως δημοσιογράφος που είστε , το έργο των συγκεκριμένων βουλευτών αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση . Ένα έργο που δεν κατάφερε να κάνει ούτε η Νέα Δημοκρατία αλλά ούτε και οι επί δεκαετίες μόνιμοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πέλλας. 

Αντιλαμβάνομαι την κομματική σας συμπάθεια προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη όμως θα πρέπει να αντιληφθείτε και εσείς πως όταν χρησιμοποιείτε την δημοσιογραφική σας ιδιότητα θα πρέπει να είσαστε αντικειμενικός και κυρίως προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σας. Μάλλον μάθατε εσείς και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι του Νόμου Πέλλας να "παίζετε χωρίς αντίπαλο " . Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.....

Αντώνης Τζάκος 

Μέλος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πελλας.