Όταν ο Μπογδάνος κάρφωσε και τους υπολοίπους ακροδεξιούς της ΝΔ στο Βίτσι

2021-10-06

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν μέχρι πριν λίγες ώρες ένας εκ των ανοικτά ακροδεξιών βουλευτών της ΝΔ.

Έκανε πολλά και μαζεμένα - από την ανάρτηση των ονομάτων παιδιών μεταναστών μέχρι τη συμμετοχή σε φιέστα μίσους στο Βίτσι - χρησιμοποιώντας κατά κόρον τη διχαστική, ανιστόρητη κι εμπρηστική ρητορική της ακροδεξιάς.

Μάλιστα ο Μπογδάνος πάνω στον πανικό του «έδωσε» την διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού, στη Θεσσαλονίκη (ο τελευταίος ήθελε να το κλείσει) κ. Αντώνιου και τον βουλευτή Καστοριάς της ΝΔ Ζήση Τζηκαλάγια, που επίσης βρέθηκαν πρόσφατα στο Βίτσι για τις ακροδεξιές φιέστες μίσους.

Μάλιστα η κ. Αντώνιου είναι διαχρονική θιασώτρια των ακροδεξιών συνάξεων στο Βίτσι. H Μαρία Αντωνίου, είναι διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να κλείσει!

Η πρώην βουλευτής συνόδευσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Αντώνη Μυλωνάκη, βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, στην τελευταία επίσκεψη τους στο βουνό που είναι άμεσα συνυφασμένο με την εμφυλιοπολεμική περίοδο.

Παλαιότερα, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την κ. Αντωνίου αγκαζέ με την πρώην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Δέσποινα Σβερώνη, στην ίδια γιορτή μίσους.

Να σημειωθεί ότι το 2013 την πρώην βουλευτή Καστοριάς είχαν προπηλακίσει χρυσαυγίτες στα ίδια γνώριμα γι' αυτούς λημέρια, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την νυν διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη να εμφανιστεί δύο χρόνια αργότερα παρέα με την Δ. Σβερώνη.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την κ. Αντωνίου να διέγραψε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Documento από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Για να δούμε τελικά θα τη διαγράψει ο κ. Μητσοτάκης ή θα αρκεστεί στον κ. Μπογδάνο; 

(documento.gr)