Όταν ο ονειροπαρμένος Άδωνις Γεωργιάδης περιέγραφε μια φανταστική Ελλάδα με κυβέρνηση Μητσοτάκη! [VIDEO]

2020-09-16

Πέρυσι σαν σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου 2019, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε εμφανιστεί σε εμφανιστεί σε εκπομπή του Action 24, όπου μεταξύ άλλων, βυθισμένος όπως φαίνεται σε κάποιο όνειρο, ή κάποια άλλη διάσταση είναι επίσης πολύ πιθανόν, άρχισε να περιγράφει τη νέα, βελτιωμένη, ανανεωμένη και "φανταστική" Ελλάδα με κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Όπως είπε, οι κουρασμένοι από τη μακρά οικονομική ύφεση Έλληνες πολίτες, θέλουν επιτέλους να ηρεμήσουν και να... γελάσει λίγο το χειλάκι τους, πράγμα που δεσμεύτηκε να κάνει η Νέα Δημοκρατία, αν και δεν ξεκαθάρισε ακριβώς με ποιον τρόπο θα μας έκανε να γελάσουμε. "Είμαστε σε μια άλλη Ελλάδα" υπογράμμισε, αναφέροντας ότι ο διεθνής τύπος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας, οι ξένοι επενδυτές μας θεωρούν τον πιο "hot" προορισμό στον πλανήτη (!) και πως οι πολίτες νιώθουν ανακούφιση με την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας, μιας και η αισιοδοξία είναι διάχυτη στην κοινωνία.

Έναν χρόνο μετά ακριβώς, βλέπουμε πράγματι τους πολίτες να γελάνε... με την ανικανότητα της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα! Αν και το γέλιο κόβεται απότομα όταν αναλογιζόμαστε τις τεράστιες σπατάλες δημοσίου χρήματος, τα ρουσφέτια και τα βολέματα κολλητών και συγγενών, τα ακόμη άφαντα και κουτσουρεμένα αναδρομικά, τις υποτιθέμενες επενδύσεις που είναι μόνο για τις κάμερες, την κατακόρυφη βουτιά της οικονομίας, τους αμέτρητους ξυλοδαρμούς πολιτών από ΜΑΤ και την αποσιώπηση των ΜΜΕ.

Τελικά, είχε δίκιο ο Άδωνις. Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όντως είμαστε σε μια άλλη Ελλάδα...

https://www.opoligrafos.gr/politics/oneiroparmenos-adonis-georgiadis/