Όταν τα στελέχη της ΝΔ έλεγαν: “Όποιος δεν έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, ας πουλήσει το σπίτι του!” [VIDEO]

2020-08-28

Αναμένοντας την έκδοση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει το cnn.gr, ας κάνουμε μια αναδρομή στη στάση των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για τον μνημονιακό φόρο που μας φόρτωσαν (ποιοι άλλοι;) η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, χωρίς καμία ντροπή και περιστροφή, έβγαιναν με θάρρος στα κανάλια και δήλωναν πως όποιος δεν έχει να πληρώσει τον φόρο, να πουλήσει το σπίτι του!

Μάλιστα, ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΝΔ, προκειμένου να υπηρετήσει όσο πιο καλά μπορεί την κομματική γραμμή, είχε χαρακτηρίσει τον φόρο ως δίκαιο. "Ο ΕΝΦΙΑ είναι δίκαιος φόρος και οι Έλληνες δεν πληρώνουν αρκετούς φόρους. Αν θέλουμε να γίνουμε κανονικό Κράτος πρέπει να έχουμε φόρους", δήλωνε τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρά το γεγονός φυσικά ότι χρησιμοποιούσαν τον ΕΝΦΙΑ για να επιτεθούν στην τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, τα στελέχη της ΝΔ φημίζονται για το μεγάλο ταλέντο τους στην κωλοτούμπα, ένα άθλημα στο οποίο συνεχίζουν να διαπρέπουν μέχρι και σήμερα.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ https://www.opoligrafos.gr/economy/otan-ta-stelechi-tis-nd-elegan-opoios-den-echei-na-plirosei-ton-enfia-as-poylisei-to-spiti-toy/