Πέρυσι, ο Μητσοτάκης αμέριμνος χόρευε και αφιέρωνε μαντινάδες… Σήμερα, συνεχίζει να διακοπάρει όσο η χώρα βυθίζεται στην κρίση! [VIDEO]

2020-08-04

Πέρυσι σαν σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί την Κάρπαθο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η περιοδεία του άρχισε από τις Μενετές, συνεχίστηκε στα Σπόα και ολοκληρώθηκε στην Όλυμπο.

Ο πρωθυπουργός, πάντα πρώτος σε χορούς και πανηγύρια, αποδέχθηκε την πρόσκληση των κατοίκων της Ολύμπου της Καρπάθου και τους έκανε την τιμή να χορέψει μαζί τους, ενώ όταν η τουρνέ του έφτασε στο τέλος της, δεν έχασε την ευκαιρία να σκαρφιστεί μια μαντινάδα για να τους αποχαιρετήσει: "Την Κάρπαθο αγάπησα δεν φανταζόμουν πόσο, και την αγάπη σας αυτή θα την ανταποδώσω!".

Από τότε, όπως φαίνεται, δεν έχουν αλλάξει και πολλά, μιας και, πού τον χάνουμε πού τον βρίσκουμε, ο Μητσοτάκης όλο και κάποια μικρή απόδραση θα έχει σχεδιάσει για να χαλαρώσει, είτε αυτή είναι στην Αντίπαρο για να φωτογραφηθεί με τον Τομ Χανκς είτε στην Επίδαυρο για να απολαύσει μια θεατρική παράσταση είτε στα Χανιά για μπανάκι με την οικογένειά του, και μάλιστα τη στιγμή που η χώρα δέχεται μια τριπλή απειλή λόγω του κορωνοΛιού, της οικονομικής κρίσης, αλλά και την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Η δουλειά του παραθεριστή τελικά, είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική...

αναδημοσίευση απο τον Πολύγραφο.