Πέτσας: Για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού φταίνε οι Έλληνες που συνωστίζονται και ΟΧΙ οι τουρίστες! [VIDEO]

2020-07-31

Ο Στέλιος Πέτσας, εμφανίστηκε σήμερα σε εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε μεταξύ άλλων και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε ό, τι αφορά την πανδημία του κορονοϊού. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα εισαγόμενα κρούσματα, ο κ. Πέτσας διαβεβαίωσε ότι ελέγχονται με επιτυχία και πως είναι εύκολο να ελεγχθούν και να ιχνηλατηθούν στη συνέχεια.

Το πρόβλημα για τον κ. Πέτσα και την κυβέρνηση επομένως, δεν είναι τα κρούσματα που έρχονται από το εξωτερικό, αλλά αυτά που προκύπτουν από το εσωτερικό της χώρας, εξαιτίας του εφησυχασμού των πολιτών και των "απαράδεκτων φαινομένων συναθροίσεων, συνωστισμού και χαλάρωσης", πράγμα που ωθεί την κυβέρνηση να λαμβάνει όλο και περισσότερα και αυστηρότερα μέτρα, όπως είναι η υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε σχεδόν όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Φαίνεται μάλλον πως πολύ βολικά ξέχασε τι συνέβαινε πριν λίγες μόλις εβδομάδες στον Προμαχώνα, όπου τουρίστες με πλαστά αρνητικά τεστ κορονοϊού έμπαιναν ανενόχλητοι στη χώρα μέχρι να τους πάρουν χαμπάρι και πως από τα τελευταία 65 κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας που εντοπίστηκαν χθες, περισσότερα από τα μισά ήταν εισαγόμενα, πράγμα που φυσικά παρατηρούμε πλέον καθημερινά!

Με δύο λόγια, αυτό που μας λέει ο κ. Πέτσας, είναι ότι για όλα φταίνε οι ανεύθυνοι πολίτες και όχι οι τουρίστες ή η κυβέρνηση που άνοιξε τα σύνορα χωρίς να είναι προετοιμασμένη! Γιατί ως γνωστόν, όλα είναι θέμα ατομικής ευθύνης. Την πολιτική ευθύνη μην την ψάχνετε, έχει πάει διακοπές...

Αναδημοσίευση απο τον Πολυγραφο.